Meld je aan voor onze steelupdate

WERKPLAATS bouwen of kosten berekenen?

Heeft u plannen voor het bouwen van een werkplaats? Een werkplaats laten bouwen door Voortman Design and Build betekent samenwerken met een partner die alle disciplines in huis heeft. Dankzij onze jarenlange ervaring beschikken we over veel kennis en kunde voor het bouwen van een werkplaats. Van een eerste ontwerp tot en met de inrichting: wij kunnen u in alle fases adviseren. Omdat ieder bedrijfsproces anders is, geven wij een individueel advies. We brengen uw wensen in kaart en maken op basis hiervan een schetsontwerp.

Ruimte voor uw bedrijf

Bij de bouw van uw werkplaats houden we rekening met uw unieke bedrijfsproces. Iedere nieuw te bouwen werkplaats vraagt om een plan op maat, afgestemd op uw bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan de opstelling van apparatuur, de routing, etc. Al deze aandachtspunten bespreken we in een persoonlijk gesprek in het voortraject. Wanneer wij uw werkplaats realiseren, staan tijdens het hele proces uw wensen centraal. Na het gesprek stellen we een compleet plan met bijbehorende investeringsoverzichten voor u op.

Werkplaats bouwen: van ontwerp tot eindoplevering

Een werkplaats bouwen vraagt om een grondige voorbereiding. In de voorbereidende gesprekken kunnen wij u exact inzage geven in de planning. Hierbij zijn bepaalde zaken afhankelijk van externe factoren, zoals de voor vergunningen geldende eisen. De planning, die we uiteraard zoveel mogelijk handhaven, is onze leidraad tijdens het bouwtraject.

Direct de kosten van uw werkplaats berekenen?

BEREKEN DE KOSTEN VAN UW WERKPLAATS

Om u een inzicht te geven in de eventuele bouwkosten voor de realisatie van uw werkplaats, heeft Voortman Design and Build een configurator ontwikkeld. In dit programma kunt u kiezen uit een aantal standaard ontwerpen, bijvoorbeeld een werkplaats met kantoorruimte en duurzame installaties.. Op basis hiervan bepaalt u de grootte en de gewenste faciliteiten. Na het invoeren van de gegevens geeft het programma een prijsindicatie voor de bouw van uw werkplaats.

Bereken de kosten van uw werkplaats

STAALCONSTRUCTIE VOOR UW WERKPLAATS?

Heeft u al vergevorderde bouwplannen en bent u op zoek naar een kwaliteitsstaalbouwer voor staalconstructies? Voortman Steel Construction bouwt door heel Nederland voor diverse opdrachtgevers mee aan uiteenlopende projecten, zoals bedrijfspanden en fabriekshallen. Voortman Steel Construction produceert, levert en monteert hoogwaardige staalconstructies voor werkplaatsen. Bij het leveren van staalconstructies denken wij tijdens de ontwerpfase al met u mee, om op basis van een slim ontwerp de staalconstructie snel en efficiënt te realiseren.

Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden voor de door u gewenste staalconstructie te bespreken, of voor een offerte op maat. Ontvangt u liever eerst een vrijblijvende prijsindicatie? Vul dan het formulier in. Wij sturen u de geheel vertrouwelijke kosteninschatting zo snel mogelijk retour.

Neem contact op over de bouw van werkplaats

Rebecca of Koen
Contact

Wil je meer informatie of direct kennis maken met voortman?

Neem contact met mij op!

Rebecca of Koen
+31 (0)548 539020

WIJ BOUWEN AAN DE MOOISTE WERKPLAATSEN

SAMEN BOUWEN AAN DE MOOISTE WERKPLAATSEN