Meld je aan voor onze steelupdate
Waarom Voortman

Integrale projecten

Scroll

INTRODUCTIE: INTEGRALE PROJECTEN

Wij leveren graag een complete oplossing. Onze integrale aanpak, waarbij we waar nodig samenwerken met betrouwbare partners, zorgt ervoor dat wij uw project van a tot z kunnen uitvoeren. Bij ons staat niet alleen het eindresultaat centraal: wij vinden de weg daar naartoe even belangrijk. Zodat u ervaart dat zakendoen met Voortman Steel Construction betekent dat u door ons geholpen wordt.

Meer over industriebouw

MEER DAN STAAL

Daarom nemen wij onze opdrachtgevers werk uit handen met het uitvoeren van aanvullende werkzaamheden. Wij leveren en monteren niet alleen de staalconstructie, maar ook secundair staal (trappen, bordessen, hekwerken etc.), prefab betondelen en de gebouwschil (dak- en wandbekleding). Indien gewenst voeren wij ook de overige aan het project gerelateerde civiele werkzaamheden uit. We houden al in de engineeringsfase rekening met de aanvullende activiteiten. Het resultaat is een optimaal ontwerp en een zorgvuldige afstemming van de uit te voeren werkzaamheden.

SPECIALIST IN DESIGN & BUILD

Bij een Design & Build project worden het ontwerp en de daadwerkelijke uitvoering van het project gebundeld. De partijen die bij het bouwproces betrokken zijn, zitten vanaf het begin met elkaar om tafel. In het kader van Design & Build denken wij graag mee over een totaaloplossing. Onze eigen engineeringsafdeling verzorgt het ontwerp, de statische hoofdberekening en de modellering van de staalconstructie. Tijdens het ontwerp wordt al gekeken naar stabiliteit, montagevolgorde en slimme optimalisaties. Met als resultaat: een efficiënt proces tegen zo min mogelijk kosten én de hoogst haalbare kwaliteit.

Meer over industriebouw