Meld je aan voor onze steelupdate
Waarom Voortman

Projectmanagement

Scroll

INTRODUCTIE: PROJECT MANAGEMENT

Als projectgestuurde organisatie staan we garant voor optimale procesbeheersing tijdens de uitvoer van het project. Dit doen we met eigen engineering van ontwerp tot detailberekening, state-of-the-art productiefaciliteiten en eigen montageteams.

Meer over industriebouw

ONZE WERKWIJZE

Uiteraard voeren wij de door ons aangenomen projecten met de grootst mogelijke zorg uit, geheel in eigen beheer. Voor ieder project stellen we een op maat gemaakt plan van aanpak op, om kansen voor optimalisatie en eventuele risico’s in kaart te brengen. We richten het bouwproces zo efficiënt mogelijk in. Met als resultaat: een kwalitatief hoogwaardig project dat binnen de afgesproken planning is gerealiseerd. De verantwoordelijke projectmanager begeleidt het gehele proces en betrekt de juiste medewerkers en knowhow. Van ontwerp tot en met oplevering stemmen we alle processen naadloos op elkaar af.

VEILIGHEIDSBEWUSTZIJN

Veiligheid en kwaliteit garanderen we met een betrouwbaar managementsysteem. We hebben hiervoor een speciaal programma ontwikkeld: ‘Think Safe – Work Safe’, waarin veilig werken, aandacht voor het milieu en het leveren van kwaliteit centraal staan. Onze monteurs zijn VCA-P-gecertificeerd en hebben ruime ervaring opgedaan met werken in een operationele omgeving. Al onze medewerkers zijn, van de engineerings- tot en met de montagefase, doordrongen van een sterk veiligheidsbewustzijn. Dit betekent dat we zowel bij ontwerp als uitvoering rekening houden met de veiligheid op het project. We nemen maatregelen om de risico’s te beheersen voordat we beginnen. 

Meer over industriebouw