Meld je aan voor onze steelupdate
Waarom Voortman

Toelevering

Scroll

INTRODUCTIE: TOELEVERING

Voortman Steel Construction produceert en levert internationaal stalen constructies voor derden. Dankzij vooruitstrevende technieken, knowhow en jarenlange ervaring zijn we in staat om onze klanten een betrouwbare levering aan te bieden. Dat betreft zowel de kwaliteit, levertijd, prijs, begeleiding als de service.

Meer over staalbouw

KORTE LEVERTIJDEN

Onze productielocatie in Nederland heeft ruim 30.000 ton productiecapaciteit. Met een kwalitatief hoogstaand productieproces kunnen we korte levertijden en lage productiekosten garanderen. Om de kwaliteit van de geleverde diensten en producten aan te tonen, zijn we gecertificeerd volgens NEN-EN 1090-1 (CE-markering) t/m EXC4 en NEN-EN-ISO 3834-2. Wij dragen niet alleen zorg voor de productie, maar indien gewenst ook voor de logistiek door middel van transport via weg of water.

LOGISTIEK

Jaarlijks verlaten vele duizenden tonnages staal onze productielocaties. Om het proces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, bieden wij ook transportoplossingen aan voor geheel Europa en daarbuiten, zowel over land als over zee. We werken nauw samen met internationaal georiënteerde transportbedrijven en vervoeren onze producten in containers, via open transport of huiftransport.

BENIEUWD NAAR WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

Neem contact met ons op via telefoonnummer: +31 (0)548 539 000 of via emailadres: sales@vsc.nl.

Meer over staalbouw