Meld je aan voor onze steelupdate
Waarom Voortman

Projectbegeleiding

Scroll

INTRODUCTIE: PROJECTBEGELEIDING

Bij ons staat niet alleen het eindresultaat centraal: wij vinden de weg daar naartoe minstens even belangrijk. Door ons aangenomen projecten voeren we uit met de grootst mogelijke zorg. Voor ieder project stellen we een op maat gemaakt plan van aanpak op, om eventuele kansen en risico’s in kaart te brengen.

Meer over staalbouw

PROJECTGESTUURD

Als projectgestuurde organisatie richten wij het bouwproces zo efficiënt mogelijk in om binnen de afgesproken planning een kwalitatief hoogwaardig project te realiseren. De verantwoordelijke projectmanager begeleidt het gehele proces en betrekt de juiste medewerkers en expertise bij ieder project. Van ontwerp tot en met oplevering zijn alle processen naadloos op elkaar afgestemd. Om de kwaliteit te borgen zijn onze processen ISO 9001 gecertificeerd.

PERSOONLIJK

Opdrachtgevers zijn enthousiast over onze goede projectbegeleiding. Voor de uitvoering van uw project stellen wij een team samen met onder anderen een projectmanager en een werkvoorbereider. Dit team zorgt voor de complete aansturing van werkvoorbereiding, projectleiding en uitvoering. De projectmanager is tijdens de uitvoering steeds het vaste aanspreekpunt voor de klant. Omdat wij goed en regelmatig contact met onze opdrachtgevers belangrijk vinden, zijn onze projectmanagers regelmatig zelf aanwezig op de bouw.

BENIEUWD NAAR WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

Neem contact met ons op via telefoonnummer: +31 (0)548 539 000 of via emailadres: sales@vsc.nl.

Meer over staalbouw