Meld je aan voor onze steelupdate
Waarom Voortman

Integrale aanpak

Scroll

INTRODUCTIE: INTEGRALE AANPAK

Bouwprojecten worden steeds complexer en er is veel kennis voor nodig. Kennis van diverse specialisten. Dit vraagt om een integrale aanpak. Om de realisatie van uw project zo volledig mogelijk te verzorgen, werken wij waar nodig samen met betrouwbare partners. Ketenintegratie en BIM spelen in dit proces een belangrijke rol.

Meer over staalbouw

MEER DAN STAAL

Zoekt u een bouwpartner die u werk uit handen neemt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Steeds vaker nemen wij bij de realisatie van een project ook andere diensten, zoals het storten van beton of het leggen van de vloeren, voor onze rekening. Met deze werkwijze dragen wij bij aan een efficiënter bouwproces en besparen we tijd en kosten. Wij nemen de aanvullende werkzaamheden mee in de engineeringsfase en kunnen zo eventuele knelpunten in een vroeg stadium oplossen.

COMPLEXE PROJECTEN

Onze uitdaging ligt in grootschalige, complexe projecten. De kennis en expertise die bij deze projecten komt kijken, hebben we in eigen huis. Wij denken vanaf de pre-engineeringsfase met u mee om samen tot de beste oplossing te komen. Ook in de uitvoering zoeken we steeds naar optimalisatie in het productie- en montageproces. Het resultaat is een project op maat.

BENIEUWD NAAR WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

Neem contact met ons op via telefoonnummer: +31 (0)548 539 000 of via emailadres: sales@vsc.nl.

Meer over staalbouw