Meld je aan voor onze steelupdate
Waarom Voortman

Bouwpartner

Scroll

INTRODUCTIE: BOUWPARTNER

Wij denken mee in het bouwproces van de klant. Voordat we de offerte uitbrengen, nemen we het gehele project door om kansen voor optimalisatie en kostenbesparing te signaleren en risico’s uit te sluiten. Tijdens de realisatie van het project voeren wij op verzoek van de klant extra taken uit. Zo bevorderen we de voortgang van het bouwproces.

BOUWTEAM

Wij zijn de vaste bouwteampartner van een aantal gerenommeerde bouwbedrijven en hebben ruime ervaring opgedaan met ketenintegratie. Omdat we al in de ontwerpfase bij het project betrokken zijn, kunnen we meedenken over optimalisatie van het ontwerp en de uitvoering. BIM-engineering speelt hierbij een belangrijke rol, omdat het bijdraagt aan digitale, integrale samenwerking en innovatie in de bouwketen. Op basis van het BIM-model delen de betrokken partijen alle informatie over het project. 

LANGETERMIJNSAMENWERKING

Wij investeren graag in een persoonlijke relatie met onze opdrachtgevers, op basis van wederzijds vertrouwen. Ons doel is om een samenwerking voor de lange termijn aan te gaan. Wij zijn ervan overtuigd dat een dergelijke samenwerking voor beide partijen voordelen oplevert door geoptimaliseerde processen, betere communicatie en kortere lijnen tussen de organisaties.

BENIEUWD NAAR WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

Neem contact met ons op via telefoonnummer: +31 (0)548 539 000 of via emailadres: sales@vsc.nl.

Meer over staalbouw