Meld je aan voor onze steelupdate
Waarom Voortman

Betrouwbaarheid

Scroll

INTRODUCTIE: BETROUWBAARHEID

Wij willen een betrouwbare partner zijn voor onze opdrachtgevers en klanten. Wij doen wat we zeggen. Wij komen onze planning en de gemaakte afspraken na en zetten graag een stap extra voor onze opdrachtgevers. Zo ervaart u dat zakendoen met Voortman Steel Construction betekent dat u door ons geholpen wordt.

WIJ DOEN WAT WIJ BELOVEN

Wij nemen risico’s op het gebied van aansprakelijkheid en planning van u over en wij doen wat wij beloven. Onze service eindigt dan ook niet zodra een project opgeleverd is: samen met u evalueren we het gehele traject, om te zien op welke punten het een volgende keer nog beter kan en ervoor te zorgen dat u als opdrachtgever 100% tevreden bent. Ons doel is steeds om een samenwerking voor de lange termijn aan te gaan. Wij willen de partner zijn bij wie u voor een volgend project graag terugkomt.

PLANNING

In overleg met onze opdrachtgever stellen wij voor ieder project een op maat gemaakt plan van aanpak op. Hierin nemen we ook de gedetailleerde planning voor de realisatie van de staalconstructie op, waarbij we ervoor zorgen dat deze naadloos aansluit op de overall projectplanning. Wij stellen hierbij steeds uw belang voorop en doen ons uiterste best om de gestelde planning waar te maken. Van onze klanten horen wij regelmatig dat ze onze flexibele instelling waarderen.

BENIEUWD NAAR WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

Neem contact met ons op via telefoonnummer: +31 (0)548 539 000 of via emailadres: sales@vsc.nl.

Meer over staalbouw