Meld je aan voor onze steelupdate
Waarom Voortman

Samenwerking

Scroll

INTRODUCTIE: SAMENWERKING

De parkeergarages die wij in nauwe samenwerking met EZ Park realiseren, kennen een relatief korte bouwtijd. Ieder jaar bouwen we als ketenpartners meerdere garages. Onze langdurige samenwerking met alle betrokken partijen draagt bij aan een steeds sneller en efficiënter verloop van het bouwtraject.

Meer over parkeergarage bouwen

KORTE BOUWTIJD

In zo’n bouwtraject speelt de productietijd van de staalconstructie een belangrijke rol. Wij streven er dan ook naar deze zo kort mogelijk te houden. Dankzij onze moderne productiefaciliteiten zijn wij in staat grote volumes te produceren met een korte doorlooptijd. De Voortman Fabricator, een volledig geautomatiseerd lassysteem, levert hieraan een belangrijke bijdrage. The Fabricator maakt non-stop productie, en daarmee een verhoging van de productiecapaciteit, mogelijk en garandeert een hoogwaardige laskwaliteit. De productietijd van de staalconstructie en daarmee de bouwtijd van de parkeergarage worden zo nog verder ingekort.

BIM-MODEL CENTRAAL

Aan de hand van één van onze modellen ontwerpen we in 3D BIM een parkeergarage op maat. Alle projectinformatie wordt via dit model gedeeld, wat leidt tot een sneller en efficiënter bouwproces. U bepaalt de veiligheids- en kwaliteitseisen, de indeling en de overige uiterlijke kenmerken. Op basis hiervan maken wij een passend ontwerp en een overzicht van de bijbehorende investeringskosten. We zorgen ervoor dat de parkeergarage past bij de omgeving en de locatie.

Meer over parkeergarage bouwen