Meld je aan voor onze steelupdate
Waarom Voortman

Integrale aanpak

Scroll

INTRODUCTIE: INTEGRALE AANPAK

Onze toegevoegde waarde ligt in het feit dat we het gehele bouwtraject, van eerste ontwerp tot oplevering, beheersen. Ook het vergunningentraject kunnen wij volledig verzorgen. Na oplevering kan onze partner EZ Park u adviseren over de exploitatie en het beheer van uw nieuwe parkeergarage.

Meer over parkeergarage bouwen

VOLLEDIG VERZORGD

Samen met onze ketenpartners verzorgen wij de complete bouw voor u. Onze drijfveer is om onze opdrachtgever zoveel mogelijk werk uit handen te nemen. Wij ontwerpen, leveren en monteren de staalconstructie en de dak- en gevelbekleding. Ook nemen wij de montage van de prefab betonnen elementen (wandpanelen, trappenhuizen etc.) voor onze rekening. In ons bouwsysteem zijn alle onderdelen perfect op elkaar afgestemd. Op deze manier kunnen wij korte bouwtijden realiseren en de vooraf vastgestelde planning handhaven.

KETENPARTNERS

De ketensamenwerking met vaste en professionele partners en leveranciers zorgt voor een efficiënt en kosteneffectief bouwtraject. De betrokken partijen bundelen hun kennis en competenties in een integraal transparant proces. Hierdoor kunnen we korte bouwtijden realiseren en tegelijkertijd hoogwaardige kwaliteit garanderen op alle onderdelen.

Meer over parkeergarage bouwen