Meld je aan voor onze steelupdate
Waarom Voortman

Flexibele oplossing

Scroll

INTRODUCTIE: FLEXIBLE OPLOSSING

Een bovengrondse parkeergarage biedt veel flexibiliteit. De parkeergarage is vrij in te delen, eenvoudig uit te breiden en kan zelfs opnieuw gebruikt worden. Dat betekent dat de door u gekozen module kan meegroeien met uw organisatie, of kan meeverhuizen naar uw nieuwe bedrijfslocatie.

ONTWERP OP MAAT

Aan de hand van één van onze modellen ontwerpen we in 3D BIM een parkeergarage op maat. U bepaalt de kwaliteitseisen (bijvoorbeeld op het gebied van veiligheid), de indeling en de overige uiterlijke kenmerken. Op basis hiervan maken wij een passend ontwerp en een overzicht van de bijbehorende investeringskosten. Ook zorgen we ervoor dat de parkeergarage past bij de omgeving en de locatie. Daarbij verliezen we de eindgebruiker niet uit het oog: onze parkeergarages bieden maximaal parkeercomfort en optimale veiligheid.

HERGEBRUIK

Een demontabele parkeergarage bestaat uit verschillende standaardelementen van staal en beton, die op de bouwplaats worden gemonteerd. Het gebruik van deze elementen biedt de nodige flexibiliteit: de parkeergarage is gemakkelijk uit te breiden, te veranderen of zelfs te verplaatsen, waarbij het staal en beton worden hergebruikt. Met onze werkwijze dragen wij bij aan hergebruik van het staal. Door de onderdelen van onze staalconstructies te monteren zonder te lassen, kunnen wij ze ook ter plaatse weer demonteren. Het staal kan vervolgens opnieuw gebruikt worden. Staal is bovendien ook volledig recyclebaar: na demontage zijn de onderdelen weer geschikt voor hergebruik als bouwdeel.

Meer over parkeergarage bouwen