Meld je aan voor onze steelupdate
Waarom Voortman

Projectmanagement

Scroll

INTRODUCTIE: PROJECT MANAGEMENT

Voor de uitvoering van het project werken we nauw samen met onze ketenpartners (zoals grondwerkbedrijven en bouw- en installatiebedrijven). Om het bouwproces zo snel en efficiënt mogelijk te laten verlopen, betrekken we deze al in een vroeg stadium bij het bouwproces. Onze projectcoördinator is verantwoordelijk voor een goede afstemming tussen de verschillende partijen.

Bereken hier de kosten van uw bedrijfspand

VOORBEREIDING

Nadat de koopovereenkomst ondertekend is, start ons projectteam – bestaande uit een projectcoördinator, een tekenaar en een werkvoorbereider – met de uitvoering. Tegelijk met het aanvragen van de vergunning begint de voorbereiding van het project. Ook hier geldt dat een goede voorbereiding het halve werk is. Al in het voortraject, als de vergunningstekening wordt opgesteld, adviseren wij onze opdrachtgever over het ontwerp en lossen we eventuele knelpunten op.

KORTE BOUWTIJD

Dankzij onze werkwijze en de toepassing van prefab systemen garanderen wij een korte bouwtijd. Wij kennen de regels van de overheid en wij ontwerpen uw bouwplan zó dat het in het bestemmingsplan van de gemeente past. Vergunningsprocedures kunnen op deze manier vlot door ons worden afgewikkeld, waarmee we tijd en kosten besparen. Dankzij onze eigen engineeringsafdeling schakelen wij intern snel en voeren we wijzigingen in het ontwerp meteen door. Wij streven naar een perfecte eindoplevering, zodat u uw bedrijfspand snel kunt betrekken. De bouwfase kent daarom meerdere tussentijdse oplevermomenten. Eventuele aanpassingen in het werk voeren we direct uit.

Meer over bedrijfspand bouwen