Meld je aan voor onze steelupdate
Waarom Voortman

Bedrijfspand op maat

Scroll

INTRODUCTIE: BEDRIJFSPAND OP MAAT BOUWEN?

Voortman Design and Build verzorgt het gehele bouwtraject voor u: van het aanvragen van de omgevingsvergunning tot en met het opleveren van uw bedrijfspand. Wij staan voor heldere communicatie, vaste prijzen en een snelle bouwtijd. Daarbij staan uw wensen en eisen centraal.

Bereken hier de kosten van uw bedrijfspand

ADVIES OP MAAT

Tijdens de oriëntatie- en ontwikkelingsfase brengen wij uw behoeften in kaart en voorzien wij u van advies op maat. Niet alleen wat betreft het ontwerp van uw bedrijfspand, maar ook op het gebied van duurzaamheid, exploitatiekosten en total cost of ownership. We bespreken uw bedrijfsvisie, interne proces en toekomstige ontwikkelingen. Samen vertalen we uw uitgangspunten naar een programma van eisen en een ruimtelijk plan. Wij stellen ons zo flexibel mogelijk op om te zorgen dat uw bedrijfspand aan al uw verwachtingen voldoet.

DUURZAAM ONTWORPEN BEDRIJFSPANDEN

Bij de ontwikkeling van uw nieuwe bedrijfspand besteden wij aandacht aan energie-efficiency, waterbesparing en duurzaam materiaalgebruik. Onze bedrijfsruimten zijn standaard voorzien van een A+-label, dubbele beglazing, een Warmte-Terugwininstallatie (WTW), vloerverwarming, isolatie onder de bedrijfsvloer, aanvullende dak- en gevelisolatie en EPDM-dakbedekking. Optioneel kan uw bedrijfspand worden uitgebreid met een A++-label door het toepassen van zonnepanelen, een warmtepompinstallatie en driedubbele beglazing.

BREEAM-NL-CERTIFICERING

Wij hebben de nodige ervaring opgedaan met bouwen volgens BREEAM-NL, een methode om de duurzaamheid van gebouwen te bepalen. Met BREEAM-NL wordt een gebouw beoordeeld volgens negen categorieën, waaronder transport, afval, materialen en vervuiling. Aan de hand van deze beoordeling krijgt het gebouw een certificering als pass, good, very good of excellent.

Meer over bedrijfspand bouwen