Meld je aan voor onze steelupdate
Waarom Voortman

Flexibiliteit

Scroll

INTRODUCTIE: FLEXIBILITEIT

In de industriebouw is het belangrijk dat het productieproces van de eindgebruiker zo min mogelijk verstoord wordt tijdens de bouwwerkzaamheden. Dankzij onze ervaring met de realisatie van projecten in een industriële omgeving weten wij dit als geen ander. Onze opdrachtgevers zijn dan ook enthousiast over onze flexibele instelling: wij zetten graag een extra stap voor ze en denken met ze mee.

Meer over industriebouw

WIJ DENKEN MET U MEE  

Onze toegevoegde waarde voor uw project is dat we al vanaf de ontwerpfase met u meedenken om samen tot de beste oplossing te komen. Eventuele knelpunten kunnen we zo in een vroeg stadium onderscheppen. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat u dankzij nauwe samenwerking en heldere afspraken in het voortraject kunt besparen op de totale kosten van het project. Tijdens de realisatiefase van het project voeren we graag extra taken uit, waarmee we bijdragen aan de snelle voortgang van het bouwproces. Wij doen er bij ieder project alles aan om de vooraf vastgestelde planning waar te maken.

IN EIGEN HUIS

Wij hebben alle expertise voor de realisatie van uw project in eigen huis: van calculatie, engineering (zowel ontwerp als detailberekening), geavanceerde productiefaciliteiten tot eigen montageteams. Ons geautomatiseerde machinepark van zusterbedrijf Voortman Steel Machinery heeft een productiecapaciteit van 30.000 ton per jaar. Het gehele productieproces is LEAN ingericht en wordt vanuit BIM aangestuurd. Kortom: we zijn in staat in korte tijd en op flexibele wijze kwalitatief hoogwaardige industrieprojecten te realiseren.

Meer over industriebouw