Meld je aan voor onze steelupdate

Turnkey bedrijfspand bouwen en kosten berekenen?

Heeft u plannen voor de realisatie van een turnkey bedrijfspand? Een turnkey bedrijfspand laten realiseren door Voortman Design and Build betekent samenwerken met een partner die alle disciplines in huis heeft. Onze jarenlange ervaring heeft ons de juiste expertise opgeleverd voor het bouwen van een turnkey bedrijfspand. Van een goede locatie tot een efficiënte inrichting: wij kunnen u in alle fases adviseren. Ieder bedrijfsproces is anders, daarom geven wij u individueel advies. Wij kijken naar uw bedrijfsproces en bouwen daar een jasje omheen, niet andersom. Samen met u brengen we uw wensen in kaart. Op basis hiervan maken we een schetsontwerp.

Logistieke aandachtspunten

Ieder bedrijf heeft een unieke logistieke indeling. Hierdoor vereist ieder turnkey bedrijfspand een compleet nieuw plan, afgestemd op uw bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan de hoeveelheid opslagruimte, de faciliteiten, de routing, etc. Alle aandachtspunten bespreken we in een persoonlijk gesprek in het voortraject. Wanneer wij uw turnkey bedrijfspand realiseren, staan steeds uw wensen centraal. Na het gesprek stellen we een compleet plan met de bijbehorende investeringsoverzichten voor u op.

Turnkey bedrijfspand bouwen: van begin tot eindoplevering

Een turnkey bedrijfspand bouwen begint met een grondige voorbereiding. In de voorbereidingsfase kunnen wij u exact inzage geven in de planning. Bepaalde zaken zijn afhankelijk van externe factoren, zoals gestelde eisen. De planning, die we zoveel mogelijk  handhaven, is onze leidraad binnen het bouwtraject.

Direct de kosten van uw turnkey bedrijfspand berekenen?

BEREKEN DE KOSTEN VAN UW TURNKEY BEDRIJFSPAND

Om u een inzicht te geven in de mogelijke bouwkosten van uw turnkey bedrijfspand, heeft Voortman Design and Build een configurator ontwikkeld. In dit programma kunt u kiezen uit een aantal standaard gebouwontwerpen. Op basis hiervan bepaalt u de grootte en de gewenste faciliteiten. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een turnkey bedrijfspand met kantoorruimte en duurzame installaties. Na het selecteren van de gegevens geeft het programma een prijsindicatie van uw turnkey bedrijfspand.

Bereken de kosten van uw turnkey bedrijfspand

STAALCONSTRUCTIE VOOR UW TURNKEY BEDRIJFSPAND?

Heeft u al vergevorderde bouwplannen en zoekt u een kwaliteitsstaalbouwer voor staalconstructies? Voortman Steel Construction bouwt door heel Nederland voor diverse bouwpartners mee aan grote logistieke centra of bedrijfspanden. Voortman Steel Construction produceert, levert en monteert hoogwaardige staalconstructies voor een turnkey bedrijfspand. Naast het leveren van staalconstructies denken wij met u mee tijdens de bouwfase, om op basis van een slim staalontwerp de staalconstructie snel en efficiënt  te realiseren. 

Neem vandaag nog contact met ons op voor een kennismakingsgesprek om de mogelijkheden voor uw gewenste staalconstructie te bespreken of voor een offerte op maat. Wilt u liever eerst een vrijblijvende prijsindicatie ontvangen? Vul dan het formulier in en wij sturen u de geheel vertrouwelijke kosteninschatting zo snel mogelijk retour.

Neem contact op over de bouw van turnkey bedrijfspand

Rebecca of Koen
Contact

Wil je meer informatie of direct kennis maken met voortman?

Neem contact met mij op!

Rebecca of Koen
+31 (0)548 539020

WIJ BOUWEN AAN DE MOOISTE TURNKEY BEDRIJFSPANDEN

SAMEN BOUWEN AAN DE MOOISTE TURNKEY BEDRIJFSPANDEN