Meld je aan voor onze steelupdate

TIJDELIJKE parkeergarage bouwen?

Wilt u een tijdelijke parkeergarage realiseren? Wij kunnen u daarbij deskundig adviseren. Onze jarenlange ervaring heeft ons ruime expertise opgeleverd in het bouwen van tijdelijke parkeergarages. Samen brengen we uw wensen in kaart. Een tijdelijke parkeergarage laten bouwen door onze afdeling Design and Build betekent samenwerken met een partner die alle disciplines in huis heeft.

Van parkeerprobleem naar parkeerplan

Een tijdelijke parkeergarage kan in diverse situaties een interessante oplossing zijn. Een tijdelijk parkeerprobleem kan ontstaan wanneer er een nieuw gebouw komt op de plaats van de huidige parkeergarage. Naast permanente oplossingen is het in dat geval ook mogelijk om  een tijdelijke parkeergarage te bouwen. Deze parkeergarage is demontabel en modulair, waardoor deze eenvoudig op- en afgebouwd kan worden. Op deze manier kunnen de parkeergarages eenvoudig verwijderd of verplaatst worden.  Wij gaan met u in gesprek en stellen wij vervolgens een uitgewerkt parkeerplan voor u op. 

Tijdelijke parkeergarage bouwen: van ontwerp tot eindoplevering

Een tijdelijke parkeergarage brengt een aantal belangrijke voordelen met zich mee. Zo is de bouwtijd kort, terwijl er toch een zeer comfortabele parkeergarage gebouwd wordt. Ook kan er flexibel worden omgegaan met het formaat en type parkeergarage, omdat de parkeergarage modulair is. Op basis van één van onze modules ontwerpen we in BIM een tijdelijke parkeergarage op maat die voldoet aan de gebruiks- en kwaliteitseisen. De planning, die we uiteraard zoveel mogelijk handhaven, is onze leidraad binnen het bouwtraject. Tijdens het gehele bouwtraject nemen wij u waar mogelijk werk uit handen. En na oplevering van uw nieuwe tijdelijke parkeergarage denkt onze partner EZ Park graag met u mee over de exploitatie en het beheer. 

Meer weten over tijdelijke parkeergarages?

BENIEUWD NAAR DE BOUWKOSTEN VAN UW TIJDELIJKE PARKEERGARAGE?

Bent u benieuwd naar de bouwkosten van een tijdelijke parkeergarage? Als specialist in het ontwikkelen en realiseren van tijdelijke parkeergarages kunnen wij snel een indicatief kostenoverzicht opstellen. Wilt u meer weten over de bouwkosten van uw parkeergarage? Neem dan contact op met één van onze adviseurs.

Neem contact op over de bouw van een tijdelijkeparkeergarage

STAALCONSTRUCTIE VOOR UW TIJDELIJKE PARKEERGARAGE?

Heeft u al vergevorderde bouwplannen voor uw tijdelijke parkeergarage en bent u op zoek naar een kwaliteitsstaalbouwer voor een staalconstructie? Voortman Steel Construction bouwt door heel Nederland voor diverse bouwpartners mee aan zowel kleine als grote tijdelijke parkeergarages. Voortman Steel Construction produceert, levert en monteert hoogwaardige staalconstructies voor tijdelijke parkeergarages. Naast het leveren van staalconstructies denken wij met u mee tijdens de bouwfase, om op basis van een slim staalontwerp de staalconstructie snel en efficiënt  te realiseren. 

Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden voor uw gewenste staalconstructie te bespreken, of voor een offerte op maat. Wilt u liever eerst een vrijblijvende prijsindicatie? Vul dan het formulier in. U ontvangt de geheel vertrouwelijke kosteninschatting zo snel mogelijk.

Lees meer over staalbouw

Anko, Rebecca of Gerben
Contact

Wil je meer informatie of direct kennis maken met voortman?

Neem contact met mij op!

Anko, Rebecca of Gerben
+31 (0)548 539020

WIJ BOUWEN AAN DE MOOISTE TIJDELIJKE PARKEERGARAGES

SAMEN BOUWEN AAN TIJDELIJKE PARKEERGARAGES