Meld je aan voor onze steelupdate

STARTERSHAL bouwen of kosten berekenen?

Heeft u plannen voor de realisatie van een startershal? Een startershal laten bouwen door Voortman Design and Build betekent samenwerken met een partner die alle disciplines in huis heeft. Onze jarenlange ervaring heeft ons veel kennis en kunde opgeleverd voor het bouwen van startershallen. Van een goede locatie tot een efficiënte inrichting:  dankzij deze kennis kunnen we u in alle fases adviseren. Omdat ieder bedrijfsproces anders is, geven wij een advies op maat. Wij kijken naar uw bedrijfsproces en bouwen daar een jasje omheen. Samen met u brengen we uw wensen in kaart en maken op basis hiervan een schetsontwerp.

Logistieke aandachtspunten

Iedere startershal vraagt om een op maat gemaakt plan van aanpak, afgestemd op uw bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan de benodigde hoeveelheid opslagruimte, het aantal stellingen, de routing, etc. Al deze punten bespreken we in het voortraject. Na het gesprek stellen we een compleet plan met de bijbehorende investeringsoverzichten voor u op. Wanneer wij uw startershal bouwen, staan uw wensen centraal tijdens het hele proces. 

Startershal bouwen: van begin tot eindoplevering

Een startershal bouwen vraagt de nodige voorbereiding. In de voorbereidende gesprekken geven wij u exact inzage in de planning, waarbij bepaalde zaken afhankelijk zijn van externe factoren. De planning, die we zoveel mogelijk proberen te handhaven, is onze leidraad binnen het bouwtraject.

Direct de kosten van uw startershal berekenen?

BEREKEN DE KOSTEN VAN UW STARTERSHAL

Om u een inzicht te geven in de mogelijke bouwkosten voor de realisatie van uw startershal, heeft Voortman Design and Build een configurator ontwikkeld. In dit programma kunt u kiezen uit een aantal standaard gebouwontwerpen. Op basis hiervan bepaalt u de grootte en de gewenste faciliteiten. Zo kunt u kiezen voor een startershal met kantoorruimte en duurzame installaties. Na het selecteren van de gegevens geeft het programma een prijsindicatie van uw startershal.

Bereken de kosten van uw startershal

STAALCONSTRUCTIE VOOR UW STARTERSHAL ?

Heeft u al vergevorderde bouwplannen en bent u op zoek naar een kwaliteitsstaalbouwer voor  staalconstructies? Voortman Steel Construction bouwt door heel Nederland startershallen. Voortman Steel Construction produceert, levert en monteert hoogwaardige staalconstructies voor startershallen. Naast het leveren van staalconstructies denken wij ook graag met u mee tijdens de bouwfase, om op basis van een slim staalontwerp de staalconstructie snel en efficiënt  te realiseren. 

Neem vandaag nog contact met ons op voor een kennismakingsgesprek om de mogelijkheden voor uw gewenste staalconstructie te bespreken of voor een offerte op maat. Wilt u liever eerst een vrijblijvende prijsindicatie? Vul dan het formulier in en u ontvangt de geheel vertrouwelijke kosteninschatting zo snel mogelijk van ons retour.

Lees meer over staalbouw

Rebecca of Koen
Contact

Wil je meer informatie of direct kennis maken met voortman?

Neem contact met mij op!

Rebecca of Koen
+31 (0)548 539020

WIJ BOUWEN AAN DE MOOISTE STARTERSHALLEN

SAMEN BOUWEN AAN DE MOOISTE STARTERSHALLEN