Meld je aan voor onze steelupdate

STAALCONstructie voor woontoren?

Zoekt u een betrouwbare staalbouwer voor het leveren en monteren van de staalconstructie voor een woontoren? Dan bent u bij Voortman Steel Construction aan het juiste adres. Wij ontwerpen, produceren en leveren kwalitatief hoogwaardige staalconstructies voor woontorens. Met onze jarenlange ervaring in het bouwen van grote en complexe staalconstructies hebben wij de juiste expertise in huis. Bouwen met Voortman Steel Construction betekent samenwerken met een bouwpartner die alle disciplines – van ontwerp tot en met montage – beheerst. 

Complexe staalconstructies

Onze kracht ligt in grootschalige en complexe staalconstructies voor woontorens, waarbij we maatwerk leveren. Vanaf de ontwerpfase van de woontoren denken we met u mee om samen tot de beste oplossing te komen. Wij richten het bouwproces zo efficiënt en effectief mogelijk in. Wij zijn ervan overtuigd dat u door constructieve samenwerking en duidelijke afstemming in het voortraject kunt besparen op de totale kosten van de bouw.

Meer dan alleen een staalbouwer

Bij Voortman Steel Construction leveren we complete oplossingen. Wij leveren en monteren niet alleen de staalconstructie, maar ook vloeren en dak- en gevelbekleding voor woontorens. We werken hiervoor samen met leveranciers van hoogwaardige kwaliteit. Met onze uitgebreide kennis van en ervaring met het bouwen van staalconstructies voor woontorens kijken we samen naar de beste oplossing, waarbij uw wensen centraal staan.

Lees meer over staalbouw

WAAROM BOUWEN MET VOORTMAN?

Onze productielocatie in Nederland heeft ruim 30.000 ton productiecapaciteit. Met een kwalitatief hoogstaand productieproces kunnen we korte levertijden en lage productiekosten garanderen. Om de kwaliteit van de geleverde diensten en producten aan te tonen, zijn we gecertificeerd volgens NEN-EN 1090-1 (CE-markering) t/m EXC4 en NEN-EN-ISO 3834-2.

Lees meer over ons productieproces

UW STAAL-BOUWPARTNER VOOR WOONTORENS

Voortman Steel Construction heeft als vaste ketenpartner van een aantal gerenommeerde bouwbedrijven ruime ervaring opgedaan met ketenintegratie. Projecten worden in nauwe samenwerking met partners in de bouwketen ontwikkeld en gerealiseerd. Door een goede afstemming van de verschillende processen kunnen we deze optimaliseren en zo faalkosten tot een minimum reduceren. BIM-engineering speelt bij deze samenwerking een belangrijke rol. Onze eigen BIM-specialisten werken projecten driedimensionaal uit en delen op basis van dit model informatie met andere partijen in de keten.

Wij investeren graag in een persoonlijke relatie met onze opdrachtgevers, op basis van wederzijds vertrouwen. Ons doel is om een samenwerking voor de lange termijn aan te gaan. Wij zijn ervan overtuigd dat samenwerking voor beide partijen voordelen oplevert door geoptimaliseerde processen, betere communicatie en korte lijnen tussen de betrokken organisaties.

Lees meer over staalbouw

Anko, Rebecca of Gerben
Contact

Wil je meer informatie of direct kennis maken met voortman?

Neem contact met mij op!

Anko, Rebecca of Gerben
+31 (0)548 539020

SAMEN BOUWEN AAN DE MOOISTE WOONTORENS

STAALCONSTRUCTIES VOOR WOONTORENS