Meld je aan voor onze steelupdate

STAALCONstructie voor BEDRIJFSGEBOUWEN?

Heeft u plannen voor de realisatie van een bedrijfsgebouw en bent u op zoek naar een complete staalbouwer? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Voortman Steel Construction ontwerpt, produceert en levert kwalitatief hoogwaardige staalconstructies voor bedrijfsgebouwen. Dankzij onze jarenlange ervaring  beschikken wij over ruime expertise in het bouwen van grote en complexe staalconstructies. Bouwen met Voortman Steel Construction betekent samenwerken met een bouwpartner die alle disciplines in huis heeft.  

Complexe staalconstructies

Onze kracht ligt in het realiseren van grootschalige complexe staalconstructies voor bedrijfsgebouwen, waarbij we maatwerk leveren. Onze toegevoegde waarde is dat we al vanaf de pre-engineeringsfase van het bedrijfsgebouw met u meedenken om samen tot de beste oplossing te komen. Wij zijn ervan overtuigd dat u door constructieve samenwerking en duidelijke afstemming in het voortraject aanzienlijk kunt besparen op de totale kosten van uw bedrijfsgebouw. 

Meer dan alleen een staalbouwer

Bij Voortman Steel Construction leveren we complete oplossingen. Naast staalconstructies leveren en monteren we onder andere ook vloeren en dak- en gevelbekleding. Hiervoor werken we samen met leveranciers van hoogwaardige kwaliteit. Met onze jarenlange ervaring in het bouwen van staalconstructies voor bedrijfsgebouwen kijken we samen naar de beste oplossing, waarbij uw wensen centraal staan. 

Lees meer over staalbouw

WAAROM BOUWEN MET VOORTMAN?

Onze productielocatie in Nederland heeft ruim 30.000 ton productiecapaciteit. Met een kwalitatief hoogstaand productieproces kunnen we korte levertijden en lage productiekosten garanderen. Om de kwaliteit van de geleverde diensten en producten aan te tonen, zijn we gecertificeerd volgens NEN-EN 1090-1 (CE-markering) t/m EXC4 en NEN-EN-ISO 3834-2.

Lees meer over ons productieproces

UW STAALBOUWPARTNER VOOR BEDRIJFSGEBOUWEN

Voortman Steel Construction heeft als vaste ketenpartner van een aantal gerenommeerde bouwbedrijven ruime ervaring opgedaan met ketenintegratie. Projecten worden in nauwe samenwerking met partners in de bouwketen ontwikkeld en gerealiseerd. Door de verschillende processen op elkaar af te stemmen, kunnen we deze optimaliseren en zo faalkosten tot een minimum reduceren. BIM-engineering speelt hierin een belangrijke rol. Onze eigen BIM-specialisten werken projecten driedimensionaal uit en delen op basis van dit model informatie met andere partijen in de keten.

Wij investeren graag in een persoonlijke relatie met onze opdrachtgevers, op basis van wederzijds vertrouwen. Ons doel is om een samenwerking voor de lange termijn aan te gaan. Wij zijn ervan overtuigd dat een dergelijke samenwerking voor beide partijen voordelen oplevert door geoptimaliseerde processen, betere communicatie en korte lijnen tussen de organisaties.

Lees meer over staalbouw

Anko, Rebecca of Gerben
Contact

Wil je meer informatie of direct kennis maken met voortman?

Neem contact met mij op!

Anko, Rebecca of Gerben
+31 (0)548 539020

SAMEN BOUWEN AAN DE MOOISTE BEDRIJFSGEBOUWEN

STAALCONSTRUCTIES VOOR BEDRIJFSGEBOUWEN