Meld je aan voor onze steelupdate

STAALCONstructie voor APPARTEMENTENGEBOUW?

Zoekt u een betrouwbare staalbouwer voor het leveren en monteren van de staalconstructie voor een appartementengebouw? Dan bent u bij Voortman Steel Construction aan het juiste adres. Wij ontwerpen, produceren en leveren kwalitatief hoogwaardige staalconstructies voor appartementengebouwen. Met onze jarenlange ervaring in het bouwen van grote en complexe staalconstructies hebben wij de juiste expertise in huis. Bouwen met Voortman Steel Construction betekent samenwerken met een bouwpartner die alle disciplines – van ontwerp tot en met montage – beheerst.

Complexe staalconstructies

Wij leveren en monteren grootschalige en complexe staalconstructies voor appartementengebouwen. Vanaf de ontwerpfase van het appartementengebouw denken we met u mee om samen tot de beste oplossing te komen. Wij richten het bouwproces zo efficiënt en effectief mogelijk in. Wij zijn ervan overtuigd dat u door constructieve samenwerking en duidelijke afstemming in het voortraject kunt besparen op de totale bouwkosten van het appartementengebouw.

Meer dan alleen een staalbouwer

Voortman Steel Construction levert complete oplossingen op maat. Wij leveren en monteren niet alleen de staalconstructie, maar ook vloeren en dak- en gevelbekleding voor appartementengebouwen. We werken hiervoor samen met leveranciers van hoogwaardige kwaliteit. Met onze jarenlange ervaring in het bouwen van staalconstructies voor appartementengebouwen kijken we samen naar de beste oplossing. Hierbij staan steeds uw wensen centraal.

Lees meer over staalbouw

WAAROM BOUWEN MET VOORTMAN?

Onze productielocatie in Nederland heeft ruim 30.000 ton productiecapaciteit. Met een kwalitatief hoogstaand productieproces kunnen we korte levertijden en lage productiekosten garanderen. Om de kwaliteit van de geleverde diensten en producten aan te tonen, zijn we gecertificeerd volgens NEN-EN 1090-1 (CE-markering) t/m EXC4 en NEN-EN-ISO 3834-2.

Lees meer over ons productieproces

UW STAAL-BOUWPARTNER VOOR APPARTEMENTENGEBOUW

Voortman Steel Construction heeft als vaste ketenpartner van een aantal gerenommeerde bouwbedrijven ruime ervaring opgedaan met ketenintegratie. Projecten worden in nauwe samenwerking met partners in de bouwketen ontwikkeld en gerealiseerd. Door een goede afstemming van de verschillende processen kunnen we deze optimaliseren en zo faalkosten tot een minimum reduceren. BIM-engineering speelt bij deze samenwerking een belangrijke rol. Onze eigen BIM-specialisten werken projecten driedimensionaal uit en delen op basis van dit model informatie met andere partijen in de keten.

Wij investeren graag in een persoonlijke relatie met onze opdrachtgevers, op basis van wederzijds vertrouwen. Ons doel is om een samenwerking voor de lange termijn aan te gaan. Wij zijn ervan overtuigd dat samenwerking voor beide partijen voordelen oplevert door geoptimaliseerde processen, betere communicatie en korte lijnen tussen de betrokken organisaties.

Lees meer over staalbouw

Anko, Rebecca, Gerben
Contact

Wil je meer informatie of direct kennis maken met voortman?

Neem contact met mij op!

Anko, Rebecca, Gerben
+31 (0)548 539020

SAMEN BOUWEN AAN DE MOOISTE APPARTEMENTGEBOUWEN

STAALCONSTRUCTIES VOOR APPARTEMENTENGEBOUW