Meld je aan voor onze steelupdate

Staalbouw

Wij willen een betrouwbare partner zijn voor onze opdrachtgevers en klanten. Zakendoen met Voortman Steel Construction betekent dat u door ons geholpen wordt! Daarom denken wij al in de ontwerpfase van het project met u mee. Met als doel het inrichten van een efficiënt en effectief bouwproces.

Scroll
Contact opnemen Wat we doen Waarom Voortman Onze projecten Contact opnemen Laatste nieuws

Sterk, betrouwbaar en vooraanstaand

Voortman Steel Construction ontwerpt, produceert en levert kwalitatief hoogwaardige projecten in staal. We engineeren en produceren onze staalconstructies in eigen huis, waarna ze door onze eigen teams op locatie in binnen- en buitenland gemonteerd worden. Wij verzorgen voor ieder project een integraal pakket aan werkzaamheden.

Onze kracht ligt in grootschalige en complexe projecten waarbij we met u meedenken en maatwerk leveren. Ons doel is het inrichten van een efficiënt en effectief bouwtraject. Goede samenwerking en heldere afspraken in het voortraject dragen hieraan bij. Ook in de uitvoeringsfase van het project houden we steeds de vinger aan de pols.

Wij willen een betrouwbare partner zijn voor onze opdrachtgevers en klanten. We doen wat we beloven. Onze service eindigt niet bij oplevering: samen met u evalueren we het project, om te garanderen dat u 100 procent tevreden bent. Ons doel is een samenwerking voor de lange termijn aan te gaan. Wij willen de partner zijn bij wie u voor een volgend project graag terugkomt!

Ontdek Voortman

Kwaliteit: NEN-EN-ISO
9001
Veiligheid:
VCA-P
Milieu: NEN-EN-ISO
14001
Uitvoeringsklasse (t/m)
EXC4

Samen bouwen met een betrouwbare partner

Wij richten het bouwproces zo efficiënt mogelijk in om het project binnen de afgesproken planning te realiseren. Van ontwerp tot aan oplevering zijn alle processen naadloos op elkaar afgestemd. Om de kwaliteit te borgen zijn onze processen gecertificeerd volgens ISO 9001.

Sales & Sales Engineering
Tijdens het verkooptraject is onze Sales Manager uw contactpersoon. Onze Sales Engineers calculeren met BIM op basis van het IFC-model. Zij rekenen ieder project nauwkeurig door. Met als resultaat: een optimale prijs-/kwaliteitverhouding voor u als klant. Daarnaast gaan onze eigen Constructeurs en BIM-Engineers in overleg met u op zoek naar slimme alternatieven en efficiënte oplossingen. Goede afstemming en financiële transparantie; dat vinden we belangrijk.

Project Management & Engineering
Bij opdracht draagt de Sales Manager het project over aan de verantwoordelijke Project Manager. Hij stelt een projectteam samen dat zorgdraagt voor de uitvoering van het project. In de engineeringsfase werken we ieder project uit in een BIM. Onze BIM-Engineers maken van ieder project in Tekla en/of Revit een compleet 3D-model. Dit model vullen we met alle voor de productie, montage en bouwpartners relevante informatie. Zo leggen we de basis voor een kwalitatief hoogwaardig project.

Productie
Als het project helemaal uitgewerkt is en de materialen bekend zijn, starten we met de productie van de staalconstructie. Onze productiefaciliteiten zijn ingericht met een innovatieve machinelijn van zusterbedrijf Voortman Steel Machinery. Het gehele productieproces is LEAN ingericht en wordt vanuit BIM aangestuurd. Zo kunnen we kwalitatief hoogwaardige projecten realiseren binnen een korte doorlooptijd.

Montage
Het monteren van de staalconstructies gebeurt door vakkundige, ervaren en VCA Petrochemie gecertificeerde montageteams. Met onze eigen montageteams houden we greep op de kwaliteit en de integrale projectplanning.

Naast de staalconstructie verzorgen we ook de montage van vloeren en dak- en gevelbekleding. En op uw verzoek voeren we graag nog aanvullende werkzaamheden uit als extra service.

Wilt u meer weten over hoe wij werken? Neem dan contact met ons op.

Kwaliteit: NEN-EN-ISO
9001
Veiligheid:
VCA-P
Milieu: NEN-EN-ISO
14001
Uitvoeringsklasse (t/m)
EXC4

Meer dan alleen een staalbouwer

Bij Voortman Steel Construction leveren we complete oplossingen. Naast staalconstructies leveren en monteren we onder andere ook dak- en gevelbekleding, trappen, bordessen en hekwerken voor utiliteitsgebouwen. Hiervoor werken we samen met leveranciers van hoogwaardige kwaliteit. Wij verzorgen het gehele traject, van ontwerp tot oplevering. Met onze jarenlange ervaring in design and build projecten zoeken we de beste oplossing, waarbij uw wensen centraal staan.

Wilt uw meer weten? Neem dan eens vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs.

Kwaliteit: NEN-EN-ISO
9001
Veiligheid:
VCA-P
Milieu: NEN-EN-ISO
14001
Uitvoeringsklasse (t/m)
EXC4

Wij denken en werken veilig

Kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid zijn voor ons belangrijke aandachtspunten, bij alles wat wij doen. Wij streven voortdurend naar verbetering op deze kerngebieden. Alleen zo kunnen we blijvend de kwaliteit leveren die onze klanten verwachten, garant staan voor de veiligheid van onze medewerkers en zorgen dat we onze impact op het milieu zoveel mogelijk beperken.

We werken continu aan verbetering, zowel van onze producten als van onze organisatie en processen. Bij alle uit te voeren werkzaamheden streven wij naar de hoogste kwaliteit. Al in de voorbereidingsfase van een project bepalen we eventuele risico’s op het gebied van veiligheid en milieu en nemen we maatregelen om ze te beheersen.

Ontdek meer

Kwaliteit: NEN-EN-ISO
9001
Veiligheid:
VCA-P
Milieu: NEN-EN-ISO
14001
Uitvoeringsklasse (t/m)
EXC4

Waarom bouwen met Voortman

Projectbegeleiding

Bij ons staat niet alleen het eindresultaat centraal: wij vinden de weg daar naartoe minstens even belangrijk. Door ons aangenomen projecten voeren we uit met de grootst mogelijke zorg. Voorafgaand aan de realisatie van uw project stellen we een op maat gemaakt plan van aanpak op. Op deze manier kunnen we eventuele kansen en risico’s al op voorhand in kaart brengen.

Lees meer
BIM gestuurd

Een BIM-model, een digitaal model van de constructie, bestaat uit objecten waaraan informatie is gekoppeld. Zo kan iedere bouwpartner informatie aanleveren en verwerken in één en hetzelfde BIM-model. De informatie is op deze manier blijvend aan een gebouw verbonden.

Lees meer
Geautomatiseerd productieproces

Onze productielocatie in Nederland heeft ruim 30.000 ton productiecapaciteit. Met een kwalitatief hoogstaand productieproces kunnen we korte levertijden en lage productiekosten garanderen. Om de kwaliteit van de geleverde diensten en producten aan te tonen, zijn we gecertificeerd volgens NEN-EN 1090-1 (CE-markering) t/m EXC4 en NEN-EN-ISO 3834-2.

Lees meer
Integrale aanpak

Bouwprojecten worden steeds complexer en er is veel kennis voor nodig. Kennis van diverse specialisten. Dit vraagt om een integrale aanpak. Om de realisatie van uw project zo volledig mogelijk te verzorgen, werken wij waar nodig samen met betrouwbare partners. Ketenintegratie en BIM spelen in dit proces een belangrijke rol.

Lees meer
Betrouwbaarheid

Wij willen een betrouwbare partner zijn voor onze opdrachtgevers en klanten. Wij doen wat we zeggen. Wij komen onze planning en de gemaakte afspraken na en zetten graag een stap extra voor onze opdrachtgevers. Zo ervaart u dat zakendoen met Voortman Steel Construction betekent dat u door ons geholpen wordt.

Lees meer
Bouwpartner

Wij denken mee in het bouwproces van de klant. Al in de calculatiefase, nog voor het uitbrengen van de offerte, nemen we het gehele project door om kansen voor optimalisatie en kostenbesparing te signaleren en risico’s uit te sluiten. Tijdens de realisatie van het project voeren wij op verzoek van de klant extra taken uit, waarmee we de voortgang van het bouwproces bevorderen.

Lees meer
Toelevering

Voortman Steel Construction produceert en levert internationaal stalen constructies voor derden. Dankzij vooruitstrevende technieken, knowhow en jarenlange ervaring zijn we in staat om onze klanten een betrouwbare levering aan te bieden. Dat betreft zowel de kwaliteit, levertijd, prijs, begeleiding als de service.

Lees meer

Onze projecten

Wonderwoods

Ontdek

De Generaal

Ontdek

Central Park

Ontdek

Fource Logistics

Ontdek

Zalmhaven

Ontdek

Universiteitsgebouw

Ontdek

Distributiecentrum

Ontdek

Distributiecentrum

Ontdek

Distributiecentrum

Ontdek

Bluewater Energy Services

Ontdek
Anko, Rebecca of Gerben
Contact

Wil je meer informatie of direct kennis maken met voortman?

Neem contact met mij op!

Anko, Rebecca of Gerben
+31 (0)548 539020

Gerelateerd nieuws en media

Nieuw logistiek centrum met productiefaciliteit voor Ranpak

Ontdek

Montage distributiecentrum Hydra Utrecht verloopt volgens planning

Ontdek

Spoorzone in Tilburg krijgt nieuwe parkeergarage

Ontdek

Distributiecentrum en parkeergarage voor Brocacef

Ontdek

Eerste deel werkzaamheden distributiecentrum Bleiswijk afgerond

Ontdek

Flexibiliteit gevraagd bij bouw opleidingscentrum Kampus

Ontdek

Breed pakket aan werkzaamheden voor parkeergarage The Joan

Ontdek

Een modern en duurzaam zwembad voor Rijssen

Ontdek

Bijzondere overkapping op Eindhoven Airport

Ontdek

De vaart zit erin bij nieuwbouw Hogeschool Leiden

Ontdek

Werkzaamheden aan hoogwaardig DC Norma Bijsterhuizen afgerond

Ontdek

Duurzaam megadistributiecentrum in Rotterdamse haven

Ontdek

Van kantoorgebouw naar woontoren: The Minister in Rijswijk

Ontdek

Duurzame dakopbouw voor provinciehuis Zuid-Holland

Ontdek

Construsoft BIM Award voor Voortman

Ontdek

Succesvolle samenwerking bij nieuwbouw voor Twence

Ontdek

Speciale werkwijze bij bouw top Zalmhaven

Ontdek

Project Central Park dingt mee naar Construsoft Tekla BIM Award

Ontdek

Onze VCA-P-certificering is opnieuw verlengd

Ontdek

Nieuwe megabioscoop in hartje Enschede

Ontdek

The Joan, een modern en multifunctioneel kantoorgebouw

Ontdek

Nieuwe ontwikkelingen in de automatisering van ons productieproces

Ontdek

BIM-modellen van de hoogste kwaliteit

Ontdek

Drie projecten voor Voortman op bedrijventerrein Oudeland

Ontdek

Voortman bouwt mee aan stikstofinstallatie Zuidbroek

Ontdek

Complete levering voor nieuwbouw industriewaterzuivering

Ontdek

Uitbreiding Vion Boxtel opgeleverd

Ontdek

Nieuwe parkeergarages voor Vanderlande en Welkoop

Ontdek

Bouw modernste PVC-fabriek van Europa gestart

Ontdek

‘Jumbo’ parkeergarage voor Jumbo Nieuwegein

Ontdek

Duurzaam distributiecentrum voor Fource Logistics

Ontdek

Circulaire staalconstructie voor Bouwdeel D(emontabel)

Ontdek

Nieuw bedrijfspand voor Hordijk Verpakkingen

Ontdek

Minder faalkosten dankzij onze staalontwerpen

Ontdek

Haasje Over Eindhoven, een spectaculair gebouw

Ontdek

Kantoorgebouw Central Park, een echte blikvanger

Ontdek

Een kleurrijk gebouw voor FloriWorld

Ontdek

Voortman Steel Construction bouwt mee aan uitbreiding mega-distributiecentrum

Ontdek

Unieke samenwerking tijdens nieuwbouw hoofdkantoor EQIN

Ontdek

Nieuwbouw XXL distributiecentrum bij Eindhoven

Ontdek

Belastingkantoor wordt duurzaam appartementengebouw

Ontdek

Knap staaltje vakmanschap voor nieuwbouw Bosman Van Zaal

Ontdek

Staalbouwer met FSC®-certificering

Ontdek

Verstevigingsframes woningen Groningen geoptimaliseerd

Ontdek

Efficiënt bouwproces bij realisatie Green Trade Center

Ontdek

Laatste testfase voor The Fabricator bij Voortman Steel Construction

Ontdek

Met Logistic Excellence Tilburg opnieuw distributiecentrum in opdracht

Ontdek

Hoogste punt nieuwbouw Vrije Universiteit Amsterdam

Ontdek

Voortman vanaf begin betrokken bij bouw Green Trade Center Aalsmeer

Ontdek

Opnieuw opdracht voor groot distributiecentrum op Trade Port Noord in Venlo

Ontdek

Onze producten

Staalconstructie kantoorgebouw

Ontdek

Staalconstructie bedrijfsgebouw

Ontdek

Staalconstructie bedrijfspand

Ontdek

Staalconstructie onderwijsgebouw

Ontdek

Staalconstructie winkel

Ontdek

Staalconstructie distributiecentra

Ontdek

Staalconstructie datacenter

Ontdek

Staalconstructie

Ontdek

Staalbouwprojecten

Ontdek

Bouwpartner

Ontdek