Meld je aan voor onze steelupdate

SHOWROOM bouwen of kosten berekenen?

Heeft u plannen voor de realisatie van een showroom? Een showroom laten bouwen door Voortman Design and Build betekent samenwerken met een partner die alle disciplines in huis heeft. Met onze jarenlange ervaring beschikken wij over veel kennis en kunde voor het bouwen van een showroom. Van een goede locatie tot een efficiënte inrichting: wij kunnen dankzij deze kennis in alle fases adviseren. Omdat ieder bedrijf anders is, geven wij een individueel advies tijdens het voortraject. Samen brengen we uw wensen in kaart. Op basis hiervan maken we een schetsontwerp.

Logistieke aandachtspunten

U wilt een showroom bouwen die volledig aan uw wensen voldoet. Hierdoor vereist iedere showroom een op maat gemaakt plan, afgestemd op uw bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan de indeling, de faciliteiten, de routing, etc. Alle aandachtspunten bespreken we in een persoonlijk gesprek in het voortraject. Wanneer wij uw showroom bouwen, staan uw wensen centraal tijdens het hele proces. Na dit gesprek stellen we een compleet plan met de bijbehorende investeringsoverzichten op.

Showroom bouwen: van begin tot eindoplevering

Een showroom bouwen vraagt om een grondige voorbereiding. In de voorbereidingsfase kunnen wij u exact inzage geven in de planning. Hierbij zijn bepaalde zaken afhankelijk van externe factoren, zoals gestelde eisen. De planning, die we uiteraard zoveel mogelijk handhaven, is onze leidraad binnen het bouwtraject.

Direct de kosten van uw showroom berekenen?

BEREKEN DE KOSTEN VAN UW SHOWROOM

Om de mogelijke bouwkosten voor de realisatie van uw showroom inzichtelijk te maken, heeft Voortman Design and Build een configurator ontwikkeld. In dit programma kunt u kiezen uit een aantal standaard gebouwontwerpen. Op basis hiervan bepaalt u de grootte en de gewenste faciliteiten. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een showroom met kantoorruimte en duurzame installaties. Na het selecteren van de gegevens geeft het programma een prijsindicatie van uw showroom.

Bereken de kosten van uw showroom

STAALCONSTRUCTIE VOOR UW SHOWROOM?

Heeft u al vergevorderde bouwplannen en zoekt u een kwaliteitsstaalbouwer voor staalconstructies? Voortman Steel Construction bouwt door heel Nederland voor diverse bouwpartners mee aan uiteenlopende projecten, van grote logistieke centra tot bedrijfspanden. Voortman Steel Construction produceert, levert en monteert hoogwaardige staalconstructies voor showrooms. Naast het leveren van staalconstructies denken wij ook met u mee tijdens de bouwfase, om op basis van een slim staalontwerp de staalconstructie snel en efficiënt  te realiseren. 

Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden voor uw staalconstructie te bespreken of voor een offerte op maat. Ontvangt u liever eerst een vrijblijvende prijsindicatie? Vul dan het formulier in. Wij sturen u de geheel vertrouwelijke kosteninschatting zo snel mogelijk retour.

Lees meer over staalbouw

Rebecca of Koen
Contact

Wil je meer informatie of direct kennis maken met voortman?

Neem contact met mij op!

Rebecca of Koen
+31 (0)548 539020

WIJ BOUWEN AAN DE MOOISTE SHOWROOMS

SAMEN BOUWEN AAN DE MOOISTE SHOWROOMS