Meld je aan voor onze steelupdate

Klantreactie Bearbit Studios

Mario & Remco Kortenoever|Bearbit Studios

Het projectteam van Voortman staat en gaat voor kwaliteit. Dit gaf ons veel rust tijdens het bouwproces.

Bearbit Studios in Voorhout ontwikkelt games voor mobiele telefoons. Voortman Design & Build bouwde voor hen een nieuw bedrijfspand, dat bestaat uit een kantoor, werkplaats met testruimte en opslaghal.

PROFESSIONEEL EN PERSOONLIJK

We vroegen Mario Kortenoever, samen met zijn broer Remco eigenaar van Bearbit Studios, hoe hij de bouw heeft ervaren. “Voortman komt over als een groot professioneel bedrijf, met alle voordelen die hierbij horen. Maar het unieke is dat het contact juist heel persoonlijk is! De efficiëntie van een groot bedrijf, gecombineerd met de passie en het persoonlijke van een familiebedrijf, vinden wij een heel sterke combinatie.”  

VOOR HERHALING VATBAAR

Het kwalitatief hoogwaardige gebouw is afgewerkt met verticale sandwichpanelen en aluminium kozijnen en heeft een grote vliesgevel bij de entree als blikvanger. De broers Kortenoever zijn erg tevreden met het eindresultaat. “Wij kunnen Voortman Steel Construction zeker aanbevelen bij andere ondernemers met bouwplannen. De professionaliteit, prettige samenwerking, het eindresultaat en de efficiëntie en snelheid van het hele proces zullen hen gegarandeerd aanspreken. Als we ooit nog een bedrijfspand bouwen, wordt het zonder twijfel met Voortman!”

“Het projectteam van Voortman staat en gaat voor kwaliteit. Dit gaf ons veel rust tijdens het bouwproces.”