Meld je aan voor onze steelupdate

Klantreactie Distributiecentrum Venlo

Henk Hubert|Wijnen Bouw B.V.

Wij hebben de samenwerking met Voortman als zeer positief ervaren. In de voorbereidingsfase is de planning gezamenlijk vastgesteld en hebben we heldere afspraken gemaakt. Het opgeleverde werk beoordelen wij met een 9+. Wat ons betreft is de samenwerking zeker voor herhaling vatbaar!

In opdracht van bouwbedrijf Wijnen Bouw Someren B.V. leverde en monteerde Voortman Steel Construction in de afgelopen maanden 4.000 ton staal op bedrijvenpark Trade Port Noord in Venlo. Het gaat om een groot distributiecentrum met een totale oppervlakte van 105.000 m2. Enkele weken geleden leverde Voortman het project op. Naar verwachting is het pand eind dit jaar operationeel.

EEN PARTIJ DIE ZIJN AFSPRAKEN NAKOMT

Wijnen Bouw B.V. en Voortman Steel Construction bouwden ook samen aan het Europese distributiecentrum van modeontwerper Michael Kors. Wij vroegen de heer Henk Hubert, projectleider namens Wijnen Bouw, waarom hij voor dit project opnieuw voor Voortman heeft gekozen en hoe hij de samenwerking ervaren heeft. Hij geeft aan: “Voor dit project zochten wij een betrouwbare partij, die zijn afspraken wat betreft levering en montagemomenten binnen de gestelde strakke tijdsplanning kon nakomen. Daarom hebben wij gekozen voor Voortman Steel Construction. Wij hebben de samenwerking met Voortman als zeer positief ervaren. In de voorbereidingsfase is de planning gezamenlijk vastgesteld en hebben we heldere afspraken gemaakt. Het opgeleverde werk beoordelen wij met een 9+. Wat ons betreft is de samenwerking zeker voor herhaling vatbaar!