Meld je aan voor onze steelupdate
Wat zeggen klanten over ons?

KLant
referenties

Hordijk Verpakkingen - Heembouw - Roël Baars
“Wij zijn overtuigd van de kwaliteiten van Voortman op het gebied van engineering, realisatie en samenwerking. Hun werkwijze is gestructureerd en professioneel, met de nadruk op kosten en planning.”
Bekijk referentie
Rollepaal Dedemsvaart - Rollepaal - Tom Bont
“Voortman staat voor een professionele aanpak: strak en betrokken projectmanagement, maar tegelijk flexibel waar nodig. Met gedreven personeel en goede communicatie.”
Bekijk referentie
Container Terminal - Kloosterboer - Roy de Witte
“Prettig aan de samenwerking met Voortman Steel Construction is de gedrevenheid om samen een mooie oplossing neer te zetten. Ze hebben goed met ons meegedacht en (potentiële) problemen snel en efficiënt opgelost. Ook op locatie hebben wij, net als onze overige leveranciers, de samenwerking met Voortman als aangenaam ervaren.”
Bekijk referentie
Deel uw ervaring Wilt u ook uw ervaring delen over het bouwen met Voortman? Neem contact op
Bearbit Studios - Bearbit Studios - Mario & Remco Kortenoever
“Het projectteam van Voortman staat en gaat voor kwaliteit. Dit gaf ons veel rust tijdens het bouwproces.”
Bekijk referentie
Everlake eCommerce - Everlake eCommerce - Dirk Jan Pheifer
“Voortman dacht steeds in oplossingen en voorzag ons van goede adviezen. Op de bouwplaats hing altijd een prima sfeer. Alle partijen waren er met plezier en vol trots aan het werk.”
Bekijk referentie
Park 20|20 - IBB Kondor - Alex Kragtwijk
“Ik vind dat er is sprake van een groeiend partnerschap tussen beide bedrijven, omdat we op Park 20|20 samen meerdere projecten in dezelfde context hebben gerealiseerd. Het uitwisselen van informatie in BIM levert hieraan uiteraard een belangrijke bijdrage; ook op dit gebied hebben we uitstekende vorderingen gemaakt.”
Bekijk referentie
Distributiecentrum Venlo - Wijnen Bouw B.V. - Henk Hubert
“Wij hebben de samenwerking met Voortman als zeer positief ervaren. In de voorbereidingsfase is de planning gezamenlijk vastgesteld en hebben we heldere afspraken gemaakt. Het opgeleverde werk beoordelen wij met een 9+. Wat ons betreft is de samenwerking zeker voor herhaling vatbaar!”
Bekijk referentie
Fitnesscentrum Zevenaar - Owner - Jarno Wanders
“De werkwijze van Voortman Steel Construction kenmerkt zich door persoonlijke aandacht, vanaf het verkoopgesprek tot aan de oplevering. Dit geldt ook voor de partners, zoals de architect en de installatiebedrijven. De communicatie tussen de verschillende partijen verliep uitstekend.”
Bekijk referentie