Meld je aan voor onze steelupdate

SPECIALIST in Reefer OPLOSSINGEN

Heeft u plannen voor de realisatie of uitbreiding van een container terminal en zoekt u een kwalitatief hoogwaardige staalbouwer voor het leveren en monteren van reefer racks? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Voortman Steel Construction adviseert, ontwerpt, levert en installeert producten voor het aansluiten van reefers. Voortman Steel Construction levert wereldwijd producten voor container terminals. Ons aanbod bestaat uit reefer racks, reefer doorlooptunnels en lichtmasten.

Reefer racks

Het  doel  van  een  reefer  rack  is  om  de  gestapelde  reefers (koelcontainers) op een veilige en eenvoudige wijze te voorzien van stroom. Een reefer rack kan op verschillende manieren worden ontworpen. Afhankelijk van het logistieke plan en de infrastructuur op uw terminal brengen wij uw wensen in kaart en maken een passend ontwerp. Daarnaast hebben wij een modulair reefer rack concept ontwikkeld dat vrij indeelbaar, demontabel en eenvoudig uit te breiden is. Dat betekent dat het door u gekozen ontwerp kan meegroeien met uw organisatie of kan verhuizen naar een andere locatie.

Reefer safety tunnels

Reefer safety tunnels, oftewel reefer doorlooptunnels, bieden veilig toegang tot de reefer racks.  Het  personeel  van  de  container terminal hoeft zich niet op het stackgebied te begeven waar eventueel onveilige situaties kunnen ontstaan. Onze reefer doorlooptunnels zijn containers die zijn aangepast tot  tunnelelement. Door deze tunnelelementen te verbinden, realiseren we een veilige doorgang voor uw personeel. De tunnels zijn zo ontworpen dat reefers er eenvoudig bovenop geplaatst kunnen worden.

Lichtmasten

De lichtmast is een stalen vakwerkmast met ladder en plateau voor montage van toestellen. Bovenin de mast is een vierkant werkplatform voorzien. Aan de binnenkant van de mast is een ladder met antivalsysteem voorzien.

Download (PDF) meer informatieNeem contact op

WAAROM BOUWEN MET VOORTMAN?

Onze productielocatie in Nederland heeft ruim 30.000 ton productiecapaciteit. Met een kwalitatief hoogstaand productieproces kunnen we korte levertijden en lage productiekosten garanderen. Om de kwaliteit van de geleverde diensten en producten aan te tonen, zijn we gecertificeerd volgens NEN-EN 1090-1 (CE-markering) t/m EXC4 en NEN-EN-ISO 3834-2.

Download (PDF) meer informatieNeem contact op

UW STAALBOUWPARTNER VOOR REEFER OPLOSSINGEN

Wij voeren de door ons aangenomen projecten met de grootst mogelijke zorg uit, geheel in eigen beheer. Voor ieder project stellen we een op maat gemaakt plan van aanpak op, om kansen voor optimalisatie en eventuele risico’s in kaart te brengen. We richten het bouwproces zo efficiënt mogelijk in. Met als resultaat: een kwalitatief hoogwaardig project dat binnen de afgesproken planning is gerealiseerd. De verantwoordelijke projectmanager begeleidt het gehele proces en betrekt de juiste medewerkers en knowhow. Van ontwerp tot en met montage stemmen we alle processen naadloos op elkaar af.

Export, levering en transport

U kunt er ook voor kiezen om de montage zelfstandig uit te voeren. Voortman Steel Construction produceert en levert internationaal reefer racks voor derden. Jaarlijks verlaten vele reefer racks onze productielocaties. Om het proces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, bieden wij ook transportoplossingen, zowel over land als over zee. We werken nauw samen met internationaal erkende transportbedrijven.

Supervisie

Mocht u de reefer racks zelfstandig willen monteren, dan is het belangrijk dat dit zo efficiënt mogelijk gebeurt. Daarom bieden wij de de ondersteuning van een van onze supervisors aan tijdens het montageproces.

Download (PDF) meer informatieNeem contact op

Anko, Rebecca of Gerben
Contact

Wil je meer informatie of direct kennis maken met voortman?

Neem contact met mij op!

Anko, Rebecca of Gerben
+31 (0)548 539020

SAMEN BOUWEN AAN DE MOOISTE REEFER RACK OPLOSSINGEN

STAALCONSTRUCTIES VOOR REEFER RACK OPLOSSINGEN