Meld je aan voor onze steelupdate

OVER VOORTMAN

VOORTMAN STEEL CONSTRUCTION

We ontwerpen, produceren en leveren kwalitatief hoogwaardige projecten in staal. Van engineering tot en met montage: wij verzorgen uw project van ontwerp tot realisatie. Uitdagingen: daar houden we van. Ingewikkelde constructies of bouwen op een lastige plek: waar andere bedrijven liever ‘nee’ zeggen, stijgt bij ons het enthousiasme en werken onze hersenen op volle kracht. Met onze nuchtere insteek en ons motto ‘niets is onmogelijk’ gaan wij op zoek naar een oplossing. En als het dan uiteindelijk lukt, zijn wij misschien wel net zo blij als de klant. Van de lastigste projecten een succes maken; dat is in de loop der jaren een specialisme  geworden.

BETROUWBARE PARTNER

Als Voortman Steel Construction zijn wij een betrouwbare partner voor onze opdrachtgevers en klanten. We doen wat we beloven. Onze service eindigt dan ook niet zodra een project opgeleverd is: samen met u evalueren we het gehele traject, om te zien op welke punten het een volgende keer nog beter kan en om te garanderen dat u 100% tevreden bent. Ons doel is om met onze klanten een samenwerking voor de lange termijn aan te gaan. Wij willen de partner zijn bij wie u voor een volgend project graag terugkomt.

MARKTGEBIEDEN

Download Bedrijfsbrochure

Scroll
Samen bouwen aan succes? Kom werken bij Voortman.

ONS DOEL

Complexe projecten realiseren met passie en veel werkplezier. Kortom: het resultaat moet goed zijn, maar ook de weg ernaar toe. Optimale processen waarin iedere collega tot zijn of haar recht komt. Waarin we elkaar versterken en beter maken. Het project staat altijd centraal en we werken dan ook projectgestuurd. Fouten maken is niet erg, als we er met elkaar maar van leren. Durf te doen; alleen dan kom je verder!

VOORTMAN STEEL GROUP

Voortman Steel Construction maakt deel uit van Voortman Steel Group, dat bestaat uit twee divisies met elk hun eigen kracht en specialisme: de Machinery divisie en Construction divisie, met Voortman Steel Machinery B.V. en Voortman Steel Construction B.V. als belangrijkste werkmaatschappijen. 

Lees meer

Corporate Social Responsibility

Kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid zijn voor ons belangrijke aandachtspunten, bij alles wat wij doen. Wij streven voortdurend naar verbetering op deze kerngebieden. Alleen zo kunnen we blijvend de kwaliteit leveren die onze klanten verwachten, staan voor de veiligheid van onze medewerkers en zorgen dat onze impact op het milieu zo beperkt mogelijk is.


KWALITEIT

Kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid zijn voor ons belangrijke aandachtspunten, bij alles wat wij doen. Wij streven voortdurend naar verbetering op deze kerngebieden. Alleen zo kunnen we blijvend de kwaliteit leveren die onze klanten verwachten. Daarnaast hebben onze productiefaciliteiten een hoge automatiseringsgraad wat een groot voordeel oplevert in de kwaliteit van het product. Hierdoor bent u verzekerd van kwalitatieve en hoogwaardige producten en diensten. 

Op het gebied van kwaliteit zijn wij gecertificeerd volgens:

VEILIGHEID

Al in de voorbereidingsfase van een project bepalen we eventuele risico’s op het gebied van veiligheid en milieu en nemen we maatregelen om ze te beheersen. Hiervoor hebben we ons ‘Think Safe – Work Safe’ programma ontwikkeld. Dit programma heeft als beeldmerk een logo dat staat voor de vakman van Voortman die veilig werken, kwaliteit leveren en aandacht voor het milieu belangrijk vindt. Zo werken wij, en dat doen we vanuit een positieve houding.

Op het gebied van veiligheid zijn wij gecertificeerd volgens: VCA Petrochemie.

DUURZAAMHEID

Wij zijn ervan overtuigd dat duurzaamheid waarde creëert voor ons bedrijf en de efficiency van ons werk verbetert. Het helpt ons de relatie met onze opdrachtgevers en ketenpartners verder uit te bouwen en talent aan te trekken en vast te houden.

Op het gebied van duurzaamheid zijn wij gecertificeerd volgens: NEN-EN-ISO 14001FSC-CoC.

MANAGEMENT 

Jelle Brantsma

Managing Director

Arjan van Dijk

Manager Operations

Gerben Koers

Manager Sales Engineering

Arthur Koenjer

Manager Projects

Marjolein Bomans

Manager HR

Jeroen Kappert

Controller
WERKEN BIJ VOORTMAN?

SAMEN BOUWEN AAN SUCCES?
KOM WERKEN BIJ VOORTMAN

Bekijk onze vacatures