Meld je aan voor onze steelupdate

OPSLAGHAL bouwen of kosten berekenen?

Heeft u plannen voor de realisatie van een opslaghal? Een opslaghal laten bouwen door Voortman Design and Build betekent samenwerken met een partner die alle disciplines in huis heeft.  Dankzij onze jarenlange ervaring beschikken we over veel kennis en kunde voor het bouwen van een opslaghal. Van een goede locatie tot een efficiënte inrichting: wij kunnen u in alle fases adviseren. Omdat ieder bedrijfsproces anders is, geven wij een individueel advies. Wij kijken naar uw bedrijfsproces en bouwen daar een jasje omheen, niet andersom.  We brengen uw wensen goed in kaart en maken op basis hiervan een schetsontwerp.

Logistieke aandachtspunten

Ieder bedrijf heeft een unieke logistieke indeling. Hierdoor vraagt iedere opslaghal om plan op maat, afgestemd op uw bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan de hoeveelheid stellingen, de routing, etc. Alle aandachtspunten bespreken we in een persoonlijk gesprek in het voortraject. Wanneer wij uw opslaghal bouwen, staan uw wensen centraal tijdens het hele proces. Na het gesprek stellen we een compleet plan met de bijbehorende investeringsoverzichten voor u op.

Opslag bouwen: van begin tot eindoplevering

Een opslaghal bouwen vraagt om een goede voorbereiding. In de voorbereidende gesprekken kunnen wij u exact inzage geven in de planning. Hierbij zijn bepaalde zaken afhankelijk van externe factoren, zoals gestelde eisen. De planning, die we uiteraard zoveel mogelijk handhaven, is onze leidraad binnen het bouwtraject.

Direct de kosten van uw opslaghal berekenen?

BEREKEN DE KOSTEN VAN UW OPSLAGHAL

Om u een inzicht te geven in de eventuele bouwkosten voor de realisatie van uw opslaghal, heeft Voortman Design and Build een configurator ontwikkeld. In dit programma kunt u kiezen uit een aantal standaard gebouwontwerpen. Op basis hiervan bepaalt u de grootte en de gewenste faciliteiten. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een opslaghal met kantoorruimte en duurzame installaties. Na het invoeren van de gegevens geeft het programma een prijsindicatie van uw opslaghal.

Bereken de kosten van uw opslaghal

STAALCONSTRUCTIE VOOR UW OPSLAGHAL?

Heeft u al vergevorderde bouwplannen en bent u op zoek naar een kwaliteitsstaalbouwer voor staalconstructies? Voortman Steel Construction bouwt door heel Nederland voor diverse bouwpartners mee aan uiteenlopende projecten, zoals grote logistieke centra of bedrijfspanden. Voortman Steel Construction produceert, levert en monteert hoogwaardige staalconstructies voor opslaghallen. Naast het leveren van staalconstructies denken wij ook met u mee tijdens de bouwfase, om op basis van een slim staalontwerp de staalconstructie snel en efficiënt  te realiseren. 

Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden voor de door u gewenste staalconstructie te bespreken, of voor een offerte op maat. Ontvangt u liever eerst een vrijblijvende prijsindicatie? Vul dan het formulier in. Wij sturen u de geheel vertrouwelijke kosteninschatting zo snel mogelijk retour.

Lees meer over staalbouw

Rebecca of Koen
Contact

Wil je meer informatie of direct kennis maken met voortman?

Neem contact met mij op!

Rebecca of Koen
+31 (0)548 539020

WIJ BOUWEN AAN DE MOOISTE OPSLAGHALLEN

SAMEN BOUWEN AAN DE MOOISTE OPSLAGHALLEN