Ontwerp online uw nieuwe showroom

Wilt u zelf een ontwerp maken voor de nieuwe showroom van uw bedrijf? In de online ontwerptool van Voortman Steel Construction kan dit heel eenvoudig. U kiest uit een aantal standaard ontwerpen voor uw showroom, om van daaruit de grootte en de faciliteiten te bepalen. Na invoering van de gegevens genereert het programma een offerte met een investeringsoverzicht. U krijgt direct inzicht in de mogelijke bouwkosten die gepaard gaan met de realisatie van de showroom.

Ontwerp uw nieuwe showroom

 


Voortman Steel Construction, uw bouwpartner

Voortman Steel Construction is een dynamische en innovatieve bouwer van kwalitatief hoogwaardige showrooms. Dankzij onze expertise en ons bouwproces op maat kunnen wij u volledig van dienst zijn bij de turnkey bouw van uw nieuwe showroom. We brengen samen met u uw behoeften in kaart en onderzoeken alle mogelijkheden om een optimaal eindresultaat te bereiken.

Onze toegevoegde waarde ligt in het feit dat we het bouwtraject van eerste ontwerp tot oplevering beheersen. Wij kunnen u al het werk uit handen nemen. Uiteraard staan hierbij uw wensen en eisen steeds centraal. We bouwen solide en garanderen korte voorbereidingen, een korte bouwtijd en vaste prijzen. We zorgen ervoor dat u niet voor verrassingen komt te staan.

Specialist in het bouwen van bedrijfsvastgoed

  • Online ontwerpen met onze halconfigurator
  • Direct inschatting van de kosten
  • Voortman Steel Construction kent het bouwtraject van a tot z
  • Eén aanspreekpunt tijdens het gehele bouwproces

Gerealiseerde showroom

We hebben door heel Nederland nieuwe showrooms gerealiseerd. Hieronder ziet u een aantal projecten uit ons portfolio.

Like & volg Voortman:

 
 

Systeembouw
projecten

Offerte
aanvragen

Contact opnemen
met Voortman