Specialist in Design en Build

Steeds vaker wordt gekozen voor Design en Build in plaats van het traditionele bouwproces. Design en Build houdt in dat het ontwerp en de daadwerkelijke uitvoering van het project worden gebundeld. De belangrijkste partijen die bij het bouwproces betrokken zijn, zitten dus vanaf het begin af aan met elkaar om tafel. Met als resultaat: een efficiënt proces tegen zo min mogelijk kosten én met de hoogst haalbare kwaliteit.

In het kader van Design en Build bieden wij graag een totaaloplossing aan. Het ontwerp, de statische hoofdberekening en de modelering van de staalconstructie; dat kan onze eigen engineeringsafdeling allemaal verzorgen. Tijdens het ontwerp wordt al gekeken naar de stabiliteit, montagevolgorde en slimme oplossingen die het verschil kunnen maken. Met als resultaat: een efficiënt proces tegen zo min mogelijk kosten én met de hoogst haalbare kwaliteit.

Ruime ervaring met Design en Build

Wij hebben ruime ervaring op het gebied van Design en Build. In samenwerking met ketenpartners realiseerden we binnen de van te voren vastgestelde tijd, budget en kwaliteitsnormen diverse kantoren, distributiecentra en parkeergarages. De inzet van mens en middelen vraagt hierbij om een andere manier van werken en organiseren. Als projectgestuurde organisatie weten we bij ieder project de juiste mensen en knowhow te betrekken, om gezamenlijk te werken aan een optimaal eindresultaat.

Wilt u meer weten over Design en Build?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)548 539 020 of stel uw vraag via het contactformulier.

Bekijk ook eens de andere expertises:

Like & volg Voortman:

 
 

Utiliteitsbouw
projecten

Contact opnemen
met Voortman