Voortman, realiseert BREEAM projecten

Bij Voortman Steel Construction zijn we ervan overtuigd dat duurzaamheid waarde creëert voor het bedrijf en de efficiëncy van het werk verbetert. Bij alle nieuw te ontwikkelen producten en gebouwen nemen wij nadrukkelijk de gehele levenscyclus in ogenschouw. Hierbij gaat onze aandacht uit naar hoe we enerzijds duurzaam kunnen ontwikkelen (energie en materialen) en anderzijds de belasting op het milieu kunnen reduceren (afval, CO2 en energie).

Voor ons is BREEAM dan ook geen onbekend begrip. BREEAM is een beoordelingsmethode om de duurzaamheid van gebouwen te bepalen. Het bevat een standaard voor een duurzaam gebouw en het geeft aan welk prestatieniveau een gebouw heeft. De methode wordt gebruikt om gebouwen te analyseren en te verbeteren. Met BREEAM-NL wordt een gebouw in de ontwerpfase en na oplevering beoordeeld op negen categorieën, waaronder transport, afval, materialen, en vervuiling. Per categorie worden punten toegekend en aan de hand van deze waardering krijgt een gebouw een certificering als pass, good, very good of excellent.

Gerealiseerde BREEAM projecten

Meerdere projecten waaraan we werkten, kregen een BREEAM-Very Good of Excellent certificering. Wij leveren direct een toegevoegde waarde voor een goede waardering omdat we ISO14001 gecertificeerd zijn voor de staalconstructie, conservering en dak- en gevelbekleding.

Wilt u meer weten over BREEAM?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)548 539 020 of stel uw vraag via het contactformulier.

Bekijk ook eens de andere expertises:

Like & volg Voortman:

 
 

Utiliteitsbouw
projecten

Contact opnemen
met Voortman