CE Staalproductie

Met een geautomatiseerd machinepark van zusterbedrijf Voortman Steel Machinery en onze productielocatie in Nederland, hebben we ruim 30.000 ton productiecapaciteit. We maken gebruik van vooruitstrevende technieken en inzichten. Dit zien klanten terug in de kwaliteit, levertijd en prijs van onze producten, maar ook in de begeleiding en service. Het gehele productieproces is LEAN ingericht en wordt vanuit BIM aangestuurd. Hierdoor zijn wij in staat om in korte tijd en op flexibele wijze de kwaliteit van projecten te garanderen.

CE-Markering

Om de kwaliteit van de geleverde diensten en producten als vooraanstaande staalbouwer aan te tonen, zijn wij NEN-EN 1090-1 (CE-markering) uitvoeringsklasse EXC4 gecertificeerd. In NEN-EN 1090 zijn de eisen voor CE-markering van staalconstructies vastgelegd. Fabrikanten die een CE-markering voor hun producten willen, moeten deze laten testen volgens Europese geharmoniseerde testnormen. Deze testen zijn uitgevoerd door Lloyd’s. Al eerder bestempelde Lloyd’s ons voor de kwaliteit met het ISO9001 certificaat en voor de veiligheid met het VCA** en VCA-P certificaat.

Kwaliteitsborgingssysteem voor lassen

Daarnaast worden de staalconstructies geproduceerd met de nieuwste lastechnieken onder een gecertificeerd kwaliteitsborgingssysteem voor lassen: de NEN-EN-ISO 3834-2. Hiermee voldoen we aan de eisen voor lascoördinatiepersoneel met uitgebreide kennis (IWE-niveau) van voorbereidingen en controles voor, tijdens en na het lassen.

Wilt u meer weten over CE staalproductie?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)548 539 020 of stel uw vraag via het contactformulier.

 

Like & volg Voortman:

 
 

Offerte
aanvragen?

Contact opnemen
met Voortman