Projectgestuurd en ISO gecertificeerd bouwproces

Als projectgestuurde organisatie richt Voortman Steel Construction het bouwproces zo efficiënt mogelijk in. Met als doel het project kwalitatief en hoogwaardig binnen de afgesproken planning te realiseren. De verantwoordelijke projectmanager begeleidt het gehele proces en betrekt de juiste medewerkers en knowhow bij ieder project. Van productie tot aan de levering op locatie zijn alle processen naadloos op elkaar afgestemd.

Calculatie

Een belangrijke rol in het proces is weggelegd voor de calculatieafdeling van Voortman Steel Construction. Onze calculatoren rekenen ieder project nauwkeurig door. Met als resultaat: een optimale prijs-/kwaliteitverhouding voor de klant. Wij calculeren met BIM. Daardoor kunnen we snel en vakkundig het IFC -model importeren, converteren en uiteindelijk calculeren.


Productie

Met een geautomatiseerd machinepark van zusterbedrijf Voortman Steel Machinery en onze productielocatie in Nederland hebben we een productiecapaciteit van 30.000 ton per jaar. Het gehele productieproces is LEAN ingericht en wordt vanuit BIM aangestuurd. Kortom: we garanderen korte levertijden en lage productiekosten.

Om de kwaliteit van de geleverde diensten en producten aan te tonen, zijn we gecertificeerd voor:

  • NEN-EN 1090-1 (CE-markering), uitvoeringsklasse EXC4
  • NEN-EN-ISO 9001
  • NEN-EN-ISO 3834-2
  • NEN-EN-ISO 14001

De staalconstructies worden geproduceerd met de nieuwste lastechnieken onder een gecertificeerd kwaliteitsborgingssysteem voor lassen: de NEN-EN-ISO 3834-2. Hiermee voldoen we aan de eisen voor lascoördinatiepersoneel met uitgebreide kennis (IWE-niveau) van voorbereidingen en controles voor, tijdens en na het lassen.


Conservering

Deskundigheid op het gebied van conserveren is van groot belang voor een kwalitatieve en langdurige bescherming van de staalconstructie. Daarom kiezen wij voor de oppervlakte- en corrosiewerende behandelingen van het staal voor deskundige en betrouwbare partners. Zij gebruiken de nieuwste technieken en staan garant voor een kwalitatieve en langdurige bescherming volgens de actuele milieu-eisen.


Logistiek

Jaarlijks verlaten vele duizenden tonnages staal de productielocaties van Voortman Steel Construction. Om het proces zo efficient mogelijk te laten verlopen, bieden wij ook transportoplossingen aan voor geheel Europa en desgewenst daarbuiten. Dit doen we zowel over land als over zee. We werken nauw samen met internationaal georiënteerde transportbedrijven en vervoeren onze producten in containers, via open transport of huiftransport.

Like & volg Voortman:

 
 

Offerte
aanvragen?

Contact opnemen
met Voortman