Dynamische en innovatieve systeembouwer

Voortman Steel Construction is een dynamische en innovatie systeembouwer van kwalitatief hoogwaardige bedrijfshallen. Ons uniek geprefabriceerd en modulair bouwproces is op maat ontwikkeld voor turnkey bedrijfshallen. We bouwen door heel Nederland herkenbare, onder architectuur ontworpen, bedrijfshallen, kantoren, showrooms en distributiecentra voor verschillende doeleinden.

Systeembouw van A tot Z

We beheersen het bouwtraject van A tot Z. Onze aanpak is helder, nuchter, praktisch en resultaatgericht. We bouwen solide en garanderen korte voorbereidingen, vaste prijzen en een snelle bouwtijd. Wij voldoen aan uw verwachtingen en zorgen ervoor dat u niet voor verrassingen komt te staan.

Ruime ervaring in systeembouw

Alle componenten van de nieuwbouw worden in het bouwsysteem perfect op elkaar afgestemd. Wij hebben ruime ervaring in het bouwen van bedrijfshallen. Onze expertise zetten we uiteraard bij elk project in; dat houdt in dat we uw behoeften heel goed in kaart brengen en alle mogelijkheden bekijken om een optimaal eindresultaat te bereiken. Onze modellen zijn modulair opgebouwd. Alle deelsegmenten hebben hun eigen specifieke kenmerken. Na de keuze voor een type model heeft u dus nog volop mogelijkheden om uw eigen creativiteit in te brengen. U weet het beste wat uw bedrijf nodig heeft, dus uw visie is leidend. Samen vertalen we uw uitgangspunten naar ons bouwconcept. Het resultaat is een herkenbaar hoogwaardig pand, met een optimale indeling van de ruimtes.

Benieuwd naar de bouwkosten?

Wilt u de ongekende mogelijkheden van ons bouwsysteem ontdekken en direct inzichtelijk maken wat de bouwkosten zijn van uw pand? Configureer uw eigen bedrijfspand of bekijk eens onze inspiratiegalerij. Beleef en ervaar de voordelen van ons modulaire bouwsysteem. Neem contact op met één van onze adviseurs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, telefoonnummer 0548-539 020

Lees meer over de systeembouw:

Like & volg Voortman:

 
 

Systeembouw
projecten

Offerte
aanvragen

Contact opnemen
met Voortman