Model Dallas

Dit model is ideaal voor de functie kantoor met opslag. Door de keuze uit verschillende gevelkleuren kunt u het pand de uitstraling geven die past bij uw bedrijf. De schakering in hoofd- en subkleuren geeft de Dallas een uitgebalanceerd en zakelijk karakter. Voor de optimale herkenbaarheid van uw bedrijf kunt u ervoor kiezen om uw bedrijfskleuren op te nemen in dit ontwerp.

De Dallas leent zich er uitstekend voor om de uitspringende voorgevel een kleuraccent te geven. Hierdoor kunnen de overige gevels vrij neutraal blijven. Ook de ramen die via de begane grond naar de verdieping lopen, zorgen voor een rustig beeld. De raampartij bevindt zich rondom de uitspringende voorgevel, wat er extra aan bijdraagt dat de entree van uw bedrijfspand optimaal tot zijn recht komt.

Energielabel A+

Net als al onze andere modellen is de Dallas een hoogwaardig geïsoleerde bedrijfshal met weinig energieverbruik. Alle toegepaste materialen voldoen aan de gestelde eisen en normen en zijn door ons getest op kwaliteit en duurzaamheid.

Mogelijkheden:

Exterieur

dallas 1
dallas 10
dallas 11
dallas 12
dallas 13
dallas 14
dallas 15
dallas 4
dallas 5
dallas 6
dallas 7
dallas 8
dallas 9

Interieur

dallas 1
dallas 2
dallas 3
dallas 4
dallas 5
dallas 6
dallas 7
dallas 8

Like & volg Voortman:

 
 

Contact opnemen
met Voortman