Duurzaam ontworpen bedrijfspanden

Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij hechten grote waarde aan energie-efficiency, waterbesparing en duurzaam materiaalgebruik. Onze modellen zijn flexibel en duurzaam ontworpen en standaard voorzien van een A+ label, dubbele beglazing, Warmte Terug Win installatie (WTW), vloerverwarming, isolatie onder bedrijfsvloer, aanvullende dak- en gevelisolatie en EPDM-dakbedekking. Optioneel kan uw bedrijfspand worden uitgebreid met een A++ label door het toepassen van zonnepanelen, een warmtepompinstallatie en driedubbele beglazing.

De modellen zijn kwalitatief hoogwaardig, goed geïsoleerd en hebben weinig energieverbruik. Alle toegepaste materialen voldoen aan de gestelde eisen en normen en zijn door ons getest op kwaliteit en duurzaamheid.

BREEAM Certificeringen

BREEAM is een beoordelingsmethode om de duurzaamheid van gebouwen te bepalen. Het bevat een standaard voor een duurzaam gebouw en het geeft aan welk prestatieniveau een gebouw heeft. De methode wordt gebruikt om gebouwen te analyseren en te verbeteren. Met BREEAM-NL wordt een gebouw in de ontwerpfase en na oplevering beoordeeld op negen categorieën, waaronder transport, afval, materialen, en vervuiling. Per categorie worden punten toegekend en aan de hand van deze waardering krijgt een gebouw een certificering als pass, good, very good of excellent.

Wilt u meer weten over BREEAM?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)548 539 020 of stel uw vraag via het contactformulier.

Bekijk ook eens de andere expertises:

Like & volg Voortman:

 
 

Systeembouw
projecten

Contact opnemen
met Voortman