We verzorgen het gehele bouwtraject van A tot Z

Voortman Steel Construction kan het gehele bouwtraject voor u verzorgen: van het aanvragen van de omgevingsvergunning tot en met het sleutelklaar opleveren van uw bedrijfspand. We bouwen solide. Alles is erop gericht om uw ruimtes zo efficiënt mogelijk in te delen. We garanderen korte voorbereidingen, vaste prijzen en een snelle bouwtijd.

Orientatiefase

Het bouwen van een bedrijfsruimte is een grote en belangrijke stap. Architecten en aannemers genoeg die u van dienst willen zijn, maar waar moet u precies op letten? U loopt ongetwijfeld tegen allerlei vragen aan:

  • Welke informatie is belangrijk om de juiste afweging te kunnen maken?
  • Welk type bouw is het meeste geschikt: traditioneel of wellicht moderne conceptuele bouw?
  • Wilt u turnkey of casco?
  • Welke installaties heeft u nodig?
  • Welke rol speelt de gemeente?

Bij Voortman Steel Construction is aan alles gedacht. Het modulair bouwsysteem is ingericht op duidelijkheid en transparantie Wilt u de ongekende mogelijkheden van ons bouwsysteem ontdekken en direct inzichtelijk maken wat de bouwkosten zijn van uw pand? Bekijk dan eens onze inspiratiegalerij of configureer uw eigen bedrijfspand.


 

Ontwikkelingsfase

U weet ongeveer wat u wilt, maar u heeft geen idee waar te beginnen en waar te eindigen. En wat kost een nieuw bedrijfspand eigenlijk? Wij gaan graag met uw visie aan de slag. Samen vertalen we uw uitgangspunten naar ons bouwconcept. Het resultaat is een herkenbaar hoogwaardig pand, met een optimale indeling van de ruimtes. Al onze modellen zijn praktisch en goed doordacht. Ook kunnen we u adviseren over duurzaamheid en energiebesparing. behoeften.

Verder zijn er nog de regels van de overheid. Wij kennen ze door en door en begeleiden u graag op dit gebied. Dit bespaart u tijd en kosten. Ons bouwsysteem is zo ontworpen, dat het in elk bestemmingsplan past en voldoet aan de normen en eisen van de gemeenten. Vergunningsprocedures verzorgen we indien gewenst ook voor u, waardoor ze vlot kunnen worden afgewikkeld.


 

Koopfase

Als alle bouwcomponenten helder zijn, stellen we een passende planning en een koopovereenkomst op. Tevens voltooien we de nodigde onderzoeken die verplicht zijn voor de overeenkomst. Nadat u de overeenkomst heeft geaccepteerd, zetten wij alles in gang om de tekeningen technisch verder uit te werken. Vervolgens vragen we zo snel mogelijk de bouwvergunning / omgevingsvergunning aan. Na ontvangst van de bouwvergunning start we met de werkzaamheden. We garanderen korte voorbereidingen, vaste prijzen en een snelle bouwtijd. Wij voldoen aan uw verwachtingen en zorgen ervoor dat u niet voor verrassingen komt te staan.


 

Bouwfase

Voortman Steel Construction beheerst het bouwtraject van A tot Z. We bouwen en ontzorgen. Dit doen we samen met onze vaste ketenpartners. We leveren uw bedrijfsruimte turnkey op, maar kunnen desgewenst ook met uw meedenken over een casco oplossing. Zowel tijdens de voorbereiding als tijdens de bouw heeft u één vast aanspreekpunt. Korte, heldere lijnen. Alle componenten van de bouw zijn perfect op elkaar afgestemd in ons bouwsysteem. Zo wordt optimaal gebruik gemaakt van de behoeften en bent u verzekerd van kwaliteit.


 

Opleveringsfase

Tijdens de bouw is er sprake van diverse opleveringfases die in overleg met u door onszelf worden gedaan. Eventuele onvolkomenheden (tussen-opleverpunten) worden dan al tijdens de bouw behandeld. Dit zorgt ervoor dat de uiteindelijke oplevering vlekkeloos verloopt en dat de bedrijfsruimte zonder veel opleverpunten wordt gebouwd (hogere kwaliteit). Na eindoplevering overhandigen wij u de sleutel en alle bijhorende garanties die van toepassing zijn op uw nieuwe bedrijfspand.

Het resultaat is een herkenbaar hoogwaardig pand.

Like & volg Voortman:

 
 

Systeembouw
projecten

Offerte
aanvragen

Contact opnemen
met Voortman