Asbest saneren met subsidie?

Zijn uw bedrijfspanden, loodsen of kantoren voorzien van asbesthoudende daken? En/of zijn uw daken een bron van energieverlies? Voortman Steel Construction renoveert uw dak en zorgt eveneens voor een veilige, zorgvuldige en verantwoorde verwijdering van het aanwezige asbest. Wij saneren uw huidige dak en brengen, indien gewenst, nieuwe kwaliteitsproducten aan. Daarbij valt te denken aan dak- en wandplaten, geisoleerde dak- en wandpanelen, lichtstraten, etc.

Door deze renovatie stijgt de waarde van uw pand en bent u zeker van een duurzaam en milieuvriendelijk dak, omdat uw dak veel beter geïsoleerd is. Dat is een dubbel winstpunt van asbestsanering.

Aanpak asbest in gebouwen

Het nu nog aanwezige asbest zit in gebouwen van voor 1994. Voor de start van renovatie- en/of sloopwerkzaamheden moet duidelijk zijn óf en waar er asbest zit in het gebouw. Als asbestvezels makkelijk kunnen vrijkomen, bijvoorbeeld door beschadiging of verwering, moet het asbest worden gesaneerd. Gemeenten kunnen gebouweigenaren verplichten maatregelen te nemen.

Asbest subsidie

Wilt u uw bedrijfspand, loods of kantoor asbestvrij maken? Als bedrijf kunt u gebruikmaken van twee fiscale regelingen om asbest te verwijderen.

1. Subsidieregeling verwijderen asbestdaken
Voor de verwijdering van asbestdaken geldt per 1 januari 2016 de Subsidieregeling verwijderen asbestdaken. De regeling is voor bedrijven, non-profitorganisaties en overheden. Klik hier voor meer informatie.

2. Provinciale subsidieregeling verwijdering asbest
In tien provincies kunnen bedrijven gebruikmaken van de subsidieregeling ‘Asbest eraf, zonnepanelen erop’. Bedrijven die in aanmerking komen voor de subsidie moeten asbestdaken vervangen door daken met zonnepanelen. Klik hier voor meer informatie

Voortman Steel Construction en asbestsanering

Voortman Steel Construction saneert asbesthoudende daken in de utiliteitsbouw sector met een minimale oppervlakte van 500 vierkante meter. Wij regelent uw asbestsanering van A tot Z, van de vergunning- en subsidieaanvraag tot de oplevering.

Wilt u meer weten?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)548 539 020 of stel uw vraag via het contactformulier.

Like & volg Voortman:

 
 

Renovatie
projecten

Offerte
aanvragen?

Contact opnemen
met Voortman