Specialist in tendertrajecten

Een tender is een procedure waarbij, door middel van inschrijving, wordt getracht een bepaalde dienst of product te verkrijgen. Op basis van factorenafweging wordt de opdracht verstrekt.

Als Voortman Steel Construction maken we regelmatig deel uit van tendertrajecten. Tijdens deze procedure gaan wij de tender back–to-back met u aan, waarbij wij samen met u transparant en in onderling vertrouwen ons uiterste best doen de opdracht binnen te halen. Tijdens het tendertraject stellen we een speciaal projectteam samen. Dit team wordt gevormd door een projectmanager en de benodigde afdelingen die elk vanuit hun eigen expertise een bijdrage leveren. Na opdrachtverstrekking, heeft dezelfde projectmanager de leiding over de uitvoering van het project.

Ketensamenwerking is naar onze mening de manier om complexe en grootschalige projecten te beheersen. Door samen te werken kun je net iets meer doen dan er van je wordt verwacht. Dit in een omgeving van wederzijds vertrouwen, openheid en transparantie.

Wilt u meer weten over het tendertraject?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)548 539 020 of stel uw vraag via het contactformulier.

Bekijk ook eens de andere expertises:

Like & volg Voortman:

 
 

Industriebouw
projecten

Offerte
aanvragen

Contact opnemen
met Voortman