Specialist in ketenintegratie

Steeds vaker wordt gekozen voor het bouwen met ketenpartners of bouwteams. Dat biedt vele voordelen. Bouwprojecten worden steeds complexer en er is veel kennis voor nodig. Kennis van diverse specialisten. Dit vraagt om een integrale aanpak. Een aanpak op basis van ketenintegratie met vaste partners voor een gezamenlijk doel.

De kracht van ketenintegratie

De kracht zit in de bundeling van competenties en kennis van ketenpartners in een integraal transparant proces. Op basis van de LEAN-systematiek en toepassing van BIM worden processen continu verbeterd ten aanzien van de reductie van faalkosten, optimalisatie van doorlooptijden en de beheersing van Total Cost of Ownerschip. Wij doen daar graag aan mee. BIM en LEAN zijn inmiddels niet meer weg te denken bij ons bedrijf. Elke dag weer kijken we hoe we nog beter en sneller kunnen werken.

Dankzij ketenintegratie zijn we niet alleen in staat om samen een beter product tegen lagere kosten te realiseren. Door samen te werken met alle disciplines in één model en integraal met elkaar te communiceren vergroten we bovendien de transparantie en het commitment. En we verkleinen we significant de faal- en onderhoudskosten.

Wilt u meer weten over Ketenintegratie?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)548 539 020 of stel uw vraag via het contactformulier.

Bekijk ook eens de andere expertises:

Like & volg Voortman:

 
 

Industriebouw
projecten

Offerte
aanvragen

Contact opnemen
met Voortman