In opdracht van Janssen de Jong Bouw Noord levert en monteert Voortman Steel Construction de staalconstructie en de dak- en wandbeplating voor het nieuwe warehouse van Oegema Transport in Dedemsvaart. Het nieuwe warehouse van 8.500m2 waar plek is voor 9.000 pallets wordt naar verwachting in oktober opgeleverd.

Uitbreiding

Transportbedrijf Oegema is de afgelopen decennia flink gegroeid. In maart 2018 ondertekende Sibbele Oegema samen met de Gemeente Hardenberg een koopovereenkomst voor 1 hectare grond op bedrijventerrein De Rollepaal. Met de aankoop van deze grond heeft Oegema Transport voldoende ruimte om in de nabije en verdere toekomst te groeien.

Efficiënt & snel bouwproces

Op het aangekochte bouwterrein wordt het warehouse gebouwd dat bestaat uit 3 hallen. In overleg met de aannemer en de opdrachtgever is de bouwvolgorde op ons verzoek aangepast. Hierdoor kon Voortman Steel Construction tijdens het bouwproces ononderbroken de staalconstructie en de dak-en wandbeplating monteren. Een bijkomend voordeel was dat Janssen de Jong Bouw Noord parallel hieraan de montage van de brandwanden en delen van de fundatie en grondwerkzaamheden kon realiseren.

Doordat de bovengenoemde raakvlakken in combinatie met de planning en overige bouwgerelateerde zaken in het voortraject goed zijn afgestemd resulteert dit in een goede samenwerking tussen Voortman Steel Construction, Janssen de Jong Bouw Noord, Oegema Transport en in een efficiënter bouwproces. De werkzaamheden verlopen geheel volgens planning.

Fabricator & Rondleiding

Een deel van het staal voor dit project is automatisch samengesteld en gelast middels de Fabricator. Net voor de bouwvakvakantie bracht een afvaardiging van Janssen de Jong Bouw Noord en Oegema Transport een bezoek aan Voortman voor een rondleiding en een inkijk in ons snelle en efficiënte productieproces.

Foto-impressie

oegema 01-min
oegema 02-min
oegema 03-min
oegema 04-min

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte worden gehouden van het laatste nieuws over onze producten, diensten, nieuwe ontwikkelingen en projecten? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Like & volg Voortman:

 
 

Offerte
aanvragen?

Contact opnemen
met Voortman