Binnenkort start Voortman Steel Construction met de uitvoering van twee nieuwe projecten. Voor Gebr. Gorisse in Oosterhout bouwen wij vier bedrijfshallen met kantoor en voor Döbber Bedrijfswagens & Autoservice in Geesteren een nieuwe garage met kantoor.

Bedrijfspand in Geesteren

Omdat het huidige pand te klein is geworden, bouwt Voortman Steel Construction een nieuw bedrijfspand (exclusief installaties) voor Döbber Bedrijfswagens & Autoservice in Geesteren (OV). Het pand bestaat uit een kantoor en een garage met plaats voor twee autobruggen en een autodisplay. Het is aan één zijde voorzien van overheaddeuren en bevat veel glas voor optimale inval van daglicht. In het ontwerp van MET Architecten is rekening gehouden met een eventuele uitbreiding van het pand. Met het betrekken van het nieuwe pand gaat het bedrijf verder onder de naam Döbber Auto’s.

Voor een eerste schetsontwerp maakte de klant gebruik van onze halconfigurator.

Vier bedrijfshallen in Oosterhout

Voor Gebr. Gorisse verzorgt Voortman Steel Construction de casco bouw van vier bedrijfshallen met kantoor. Voortman verzorgt o.a. de fundering, staalconstructie, dak- en wandbekleding en overheaddeuren. De verwachte start bouw is in juni en de oplevering staat gepland voor oktober. De locatie van de hallen is bedrijventerrein Heihoef in Oosterhout, waar Voortman momenteel ook het nieuwe bedrijfspand voor Vermeulen Conversions realiseert.


Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte worden gehouden van het laatste nieuws over onze producten, diensten, nieuwe ontwikkelingen en projecten? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Like & volg Voortman:

 
 

Offerte
aanvragen?

Contact opnemen
met Voortman