De staalconstructie van de nieuwe parkeergarage op de Brainport Industries Campus in Eindhoven is bijna gereed. Zo’n driekwart van de 450 ton staal is inmiddels gemonteerd.

Korte bouwtijd

Voortman Steel Construction levert en monteert ook de TT-vloeren, trappen en leuningen, hekwerken en beplating. De betrokken partijen stemden deze integrale werkwijze al in een vroeg stadium op elkaar af. Met een efficiënt en snel bouwtraject als resultaat. Samen met opdrachtgever EZ Park en een team van ketenpartners is Voortman voortdurend bezig om het bouwproces van parkeergarages te optimaliseren, zodat deze nog kostenefficiënter gerealiseerd kunnen worden.

Kenmerken parkeergarage

  • Afmeting: 64 x 83 meter (l x b)
  • Aantal parkeerplaatsen: 972
  • Aantal lagen: 5 (inclusief begane grond)
  • Fietsenstalling: 194 fietsen
  • Bouwtijd staalconstructie: 13 weken

Over Brainport Industries Campus

De Brainport Industries Campus in Eindhoven is de nieuwe locatie voor de hightech maakindustrie. Toeleveranciers, specialistische bedrijven en onderwijs- en kennisinstellingen werken hier samen aan innovaties.

Foto-impressie

bic eindhoven 01
bic eindhoven 02
bic eindhoven 03
bic eindhoven 04


Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte worden gehouden van het laatste nieuws over onze producten, diensten, nieuwe ontwikkelingen en projecten? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Like & volg Voortman:

 
 

Offerte
aanvragen?

Contact opnemen
met Voortman