Voor de nieuwe containerterminal voor APM Terminals in de haven van Tanger, Marokko, levert Voortman Steel Construction 44 reefer racks en safety tunnels. De reefer racks bestaan uit een hoofddraagconstructie met trappen, hekwerken en roosters. De safety tunnels zorgen voor een veilige toegang tot de reefer racks. Het zijn containers waarvan de voor- en achterzijde verwijderd zijn, met portalen aan de binnenzijde ter versteviging.

Snelle levering

Voortman Steel Construction engineerde en produceerde de reefer racks en verzorgde daarnaast de conservering (thermisch verzinken). De montage van de eerste racks op locatie ging in november van start en inmiddels zijn 14 van de 44 reefer racks gemonteerd. Het aantal geproduceerde reefer racks staat nu op 34. Omdat productie, transport en montage van de reefer racks soepel verlopen, vindt de oplevering van de laatste 10 racks zelfs eerder plaats dan gepland.

Foto-impressie

reefer racks tanger marokko 01
reefer racks tanger marokko 02
reefer racks tanger marokko 03
reefer racks tanger marokko 04
reefer racks tanger marokko 05
reefer racks tanger marokko 06


Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte worden gehouden van het laatste nieuws over onze producten, diensten, nieuwe ontwikkelingen en projecten? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Like & volg Voortman:

 
 

Offerte
aanvragen?

Contact opnemen
met Voortman