Op vrijdag 17 november a.s. is het de landelijke Dag van de Ondernemer. In het kader hiervan organiseert de Gemeente Rijssen-Holten een bijeenkomst voor ondernemers met als thema ‘Ruimte voor Ondernemen’. Ook Voortman Steel Group is betrokken bij de organisatie van het evenement.

Ruimte voor ondernemen

Deze dag staat in het teken van de ruimte om te ondernemen binnen de gemeente Rijssen-Holten, gezien vanuit het oogpunt van de ondernemer. Eddy van Hijum, gedeputeerde van de provincie Overijssel, zal met onder meer Mark Voortman (CEO Voortman Steel Group) en burgemeester Arco Hofland het gesprek aangaan over het thema 'Ruimte voor ondernemen'.

Geef uw bedrijf de ruimte!

Na de lunch kunnen de deelnemers twee kennissessies volgen. Sales managers Olaf Bak en Lars Bekhuis verzorgen namens Voortman Steel Construction de kennissessie ‘Geef uw bedrijf de ruimte!’ Zij laten zien waar men als ondernemer op moet letten bij het bouwen van nieuwe bedrijfshuisvesting en geven uitleg over de mogelijkheden, de bouwkosten en de verschillende fases van het bouwtraject. Joop Voortman, adviseur geo-informatie van de Gemeente Rijssen-Holten, vertelt in deze sessie over de nieuwe Bedrijvenatlas en het voordeel hiervan voor ondernemers.

Meld u aan voor de kennissessie

Het volledige programma is te vinden op de website van de Gemeente Rijssen-Holten.

dvdo footer

Like & volg Voortman:

 
 

Offerte
aanvragen?

Contact opnemen
met Voortman