Eind vorig jaar sloot Voortman Steel Construction een raamcontract af met een vaste opdrachtgever voor de engineering en levering van staalproducten. Met deze samenwerkingsovereenkomst leggen wij de focus op kwaliteit en optimalisatie in ontwerp en proces.

Raamcontract

Onze opdrachtgever ontwerpt en realiseert silobouwsystemen voor de voedings-, agro-, diervoedings- en chemische industrie. Volgens dit contract, dat een looptijd heeft van drie jaar, engineert en levert Voortman Steel Construction de bijbehorende integrale staalpakketten, bestaand uit de staalconstructie, bordessen, verdiepingsvloeren, hekken, trappen, ladders, etc. Dankzij de samenwerking is onze opdrachtgever in staat zijn klanten een integraal project aan te bieden. Gezamenlijk realiseerden wij wereldwijd al meerdere projecten in Europa, Afrika en Zuid-Amerika. Momenteel werken wij aan de uitvoering van een project in het Verenigd Koninkrijk.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte worden gehouden van het laatste nieuws over onze producten, diensten, nieuwe ontwikkelingen en projecten? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

 

Deel deze pagina:

Like & volg Voortman:

 
 

Offerte
aanvragen?

Contact opnemen
met Voortman