Zoekt u een bouwpartner die u werk uit handen neemt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Naast het leveren en monteren van de staalconstructie, voeren wij in nauw overleg met onze opdrachtgevers ook aanvullende werkzaamheden uit, zoals het leveren en monteren van trappen, bordessen, hekwerken en indien gewenst de complete gebouwschil.

Ontwerpfase

Het voordeel van onze werkwijze is dat wij deze onderdelen in de ontwerpfase van het project meenemen. Dankzij de effectieve samenwerking tussen onze constructeurs en BIM-engineers zijn wij in staat om in een vroeg stadium optimale verbindingen te ontwerpen. Hierbij wordt ook rekening gehouden met de montagemethodiek voor een veilige uitvoering. Vervolgens werken onze BIM-engineers het ontwerp uit. Onze montageteams zijn VCA-P gekwalificeerd en beschikken over ruime ervaring met werken in een operationele omgeving.

Doordat wij het project van engineering tot uitvoering in eigen beheer realiseren, kunnen wij voor u een beter rendement in ontwerp en bouwtraject behalen door het bouwproces efficiënt en effectief in te richten.

Voortman Staalbouw integrale aanpak 001
Voortman Staalbouw integrale aanpak 002
Voortman Staalbouw integrale aanpak 004
Voortman Staalbouw integrale aanpak 006
Voortman Staalbouw integrale aanpak 007
Voortman Staalbouw integrale aanpak 008
Voortman Staalbouw integrale aanpak 009
Voortman Staalbouw integrale aanpak 010

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte worden gehouden van het laatste nieuws over onze producten, diensten, nieuwe ontwikkelingen en projecten? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Deel deze pagina:

Like & volg Voortman:

 
 

Offerte
aanvragen?

Contact opnemen
met Voortman