Voor bouwbedrijf Boele & Van Eesteren bouwt Voortman Steel Construction op dit moment aan twee grote projecten: het Nieuwe Universiteitsgebouw van de Vrije Universiteit Amsterdam en het Green Trade Center in Aalsmeer. Onze integrale projectaanpak is bij beide projecten van toegevoegde waarde.

Vrije Universiteit

Voor het Nieuwe Universiteitsgebouw verzorgt Voortman de engineering, levering en montage van de 2.100 ton staalconstructie, de SlimLine-vloeren en de staalplaat-betonvloeren. Met het uitvoeren van aanvullende werkzaamheden draagt Voortman bij aan een efficiënt en effectief bouwproces. Het ontwerp van de vloeren is met behulp van BIM-engineering uitgewerkt in een 3D-model. De betrokken partijen, zoals het installatiebedrijf en toeleveranciers, werken aan de hand van dit model en de bijbehorende informatie samen. Klik hier en lees meer over het project.

Foto-impressie

Nieuwbouw VU Amsterdam 001
Nieuwbouw VU Amsterdam 002
Nieuwbouw VU Amsterdam 003
Nieuwbouw VU Amsterdam 004
Nieuwbouw VU Amsterdam 005
Nieuwbouw VU Amsterdam 006
Nieuwbouw VU Amsterdam 007
Nieuwbouw VU Amsterdam 008


Green Trade Center

Green Trade Center

Op het veilingterrein in Aalsmeer opent begin volgend jaar het Green Trade Center haar deuren: een nieuw handelscentrum voor planten, bloemen en aanverwante producten. Gelijktijdig met de bedrijfshal wordt ook een nieuw kassencomplex gebouwd. Boele & van Eesteren en Voortman Steel Construction waren als leden van het bouwteam vanaf het begin bij het project betrokken. Voortman levert en monteert de staalconstructie van 580 ton, de dak- en gevelbekleding en de vloeren. Klik hier en lees meer over het project.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte worden gehouden van het laatste nieuws over onze producten, diensten, nieuwe ontwikkelingen en projecten? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Deel deze pagina:

Like & volg Voortman:

 
 

Offerte
aanvragen?

Contact opnemen
met Voortman