Met het aanleggen van de fundatie is Voortman Steel Construction eind maart gestart met de bouw van een nieuw sportcomplex in het Limburgse Belfeld. Opdrachtgever is Bouwbedrijf Oostlanden in Venlo.

Korte doorlooptijd

Voortman verzorgt de casco bouw van het pand. Van grondwerk en fundering, ondergronds installatiewerk, de staalconstructie, wanden (inclusief ramen en deuren) tot en met de betonvloer en dakbedekking. De belangrijkste uitdaging ligt in de korte doorlooptijd van het project: de oplevering staat gepland voor eind mei. Daarom vond de engineering van het constructieve deel van het pand binnen slechts twee weken plaats. Vervolgens werd binnen nog eens twee weken het grondwerk uitgevoerd. Tegelijkertijd werden de prefab onderdelen voor de fundatie geproduceerd. Deze is inmiddels dus geplaatst en volgende week gaat de montage van de staalconstructie van start. Na de oplevering wordt het pand verder ingericht als sportcomplex.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte worden gehouden van het laatste nieuws over onze producten, diensten, nieuwe ontwikkelingen en projecten? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Deel deze pagina:

Like & volg Voortman:

 
 

Offerte
aanvragen?

Contact opnemen
met Voortman