Nieuws

Bij de steeds grotere en complexere projecten die Voortman Steel Construction uitvoert, worden ook de eisen op het gebied van veiligheid steeds hoger. Wij werken dan ook continu aan verbetering van de veiligheid op basis van ons eigen Think Safe – Work Safe programma. Vooruitlopend op de landelijke Bewust-Veilig-dag op vrijdag 16 maart a.s., organiseerde VSC daarom afgelopen vrijdag de jaarlijkse Safety Day.

De staalconstructie van de nieuwe parkeergarage op de Brainport Industries Campus in Eindhoven is bijna gereed. Zo’n driekwart van de 450 ton staal is inmiddels gemonteerd.

 

Eind januari startten de bouwwerkzaamheden voor een distributiecentrum en een productiehal voor de Condor Group in Hasselt.

Voor de nieuwe containerterminal voor APM Terminals in de haven van Tanger, Marokko, levert Voortman Steel Construction 44 reefer racks en safety tunnels. De reefer racks bestaan uit een hoofddraagconstructie met trappen, hekwerken en roosters. De safety tunnels zorgen voor een veilige toegang tot de reefer racks. Het zijn containers waarvan de voor- en achterzijde verwijderd zijn, met portalen aan de binnenzijde ter versteviging.

In Oosterhout (NB) bouwt Voortman Steel Construction het nieuwe bedrijfspand voor Vermeulen Conversions en Carrosserieën B.V., gespecialiseerd in de op- en ombouw van personenvoertuigen en bedrijfswagens.

Deel deze pagina:

Like & volg Voortman:

 
 

Offerte
aanvragen?

Contact opnemen
met Voortman