Nieuws

Voor de derde keer bouwt Voortman Steel Construction een nieuw bedrijfspand op bedrijventerrein De Elsmoat tussen Enter en Rijssen. Deze keer een turnkey opgeleverd pand op een mooie zichtlocatie, bestaand uit een bedrijfshal van 1000 m2 en een kantoor van 450 m2.

In opdracht van Janssen de Jong Bouw Noord levert en monteert Voortman Steel Construction de staalconstructie en de dak- en wandbeplating voor het nieuwe warehouse van Oegema Transport in Dedemsvaart. Het nieuwe warehouse van 8.500m2 waar plek is voor 9.000 pallets wordt naar verwachting in oktober opgeleverd.

Een bouwbedrijf en een staalbouwer die gezamenlijk een bouwcombinatie (vof) oprichten, een aantal jaren geleden was dat nog nauwelijks denkbaar. Voor de nieuwbouw van het hoofdkantoor EQIN gingen Bouwbedrijf Van Wijnen en Voortman Steel Construction deze uitdaging aan. Samen met co-makers Forteck en Klein Poelhuis verzorgt bouwcombinatie Van Wijnen - Voortman VOF de volledige uitvoering van het project.

In opdracht van Systabo B.V. levert en monteert Voortman Steel Construction de 1.200 ton zware staalconstructie en de dak- en wandbeplating voor het nieuwe distributiecentrum van pakketvervoerder DPD op bedrijventerrein Westfields, ten noordwesten van Eindhoven.

In opdracht van IBB Kondor werkt Voortman Steel Construction mee aan de transformatie van het voormalige belastingkantoor De Generaal in Rijswijk naar een woongebouw. Het duurzame gebouw dat medio 2019 wordt opgeleverd, biedt ruimte aan 200 appartementen, verdeeld over 17 bouwlagen. Voortman Steel Construction levert voor dit project 460 ton staal.

Like & volg Voortman:

 
 

Offerte
aanvragen?

Contact opnemen
met Voortman