Nieuws

Binnenkort start Voortman Steel Construction op bedrijventerrein Vossenberg te Tilburg met de bouw van een distributiecentrum van bijna 32.500 m2. Opdrachtgever is Remmers Bouwgroep B.V. uit Tilburg.

Op Bedrijvenpark Zenkeldamshoek in Goor vestigt Groen Gas Goor B.V. (GGG) een nieuwe biogasinstallatie. Voortman Steel Construction verzorgt de nieuwbouw van een kantoor met aangrenzende technische ruimtes, de beplating van de vijf silo’s waarin het vergistingsproces plaatsvindt en een installatiegebouw.

Op het terrein van de Vrije Universiteit in Amsterdam-Zuid bouwt Voortman Steel Construction op dit moment aan het Nieuwe Universiteitsgebouw.

Na de nieuwbouw voor LIERENSHOP.eu bouwt Voortman Steel Construction binnenkort voor de tweede keer een bedrijfspand op de ‘Elsmoat’, het bedrijventerrein tussen Enter en Rijssen. Opdrachtgever is deze keer JD Banden & Velgen.

Voor Evides Industriewater, leverancier van hoogwaardig gedemineraliseerd water, werkt Voortman Steel Construction aan een nieuwe demiwaterplant (DWP) op de Maasvlakte. De huidige demiwaterfabriek van Evides in de Botlek heeft namelijk haar maximale capaciteit bereikt. Diverse (petro)chemische bedrijven in de Rotterdamse haven maken voor hun processen gebruik van dit demiwater.

Deel deze pagina:

Like & volg Voortman:

 
 

Offerte
aanvragen?

Contact opnemen
met Voortman