Nieuws

Regelmatig keren klanten ook voor een volgend project terug bij Voortman Steel Construction. Dit geldt zeker voor Twentepoort Groep in Wierden. Het begon zo’n twee jaar geleden met de bouw van een bedrijfspand, bestaande uit opslagruimte en kantoorruimte.

Eind vorig jaar sloot Voortman Steel Construction een raamcontract af met een vaste opdrachtgever voor de engineering en levering van staalproducten. Met deze samenwerkingsovereenkomst leggen wij de focus op kwaliteit en optimalisatie in ontwerp en proces.

Zoekt u een bouwpartner die u werk uit handen neemt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Naast het leveren en monteren van de staalconstructie, voeren wij in nauw overleg met onze opdrachtgevers ook aanvullende werkzaamheden uit, zoals het leveren en monteren van trappen, bordessen, hekwerken en indien gewenst de complete gebouwschil.

Voor bouwbedrijf Boele & Van Eesteren bouwt Voortman Steel Construction op dit moment aan twee grote projecten: het Nieuwe Universiteitsgebouw van de Vrije Universiteit Amsterdam en het Green Trade Center in Aalsmeer. Onze integrale projectaanpak is bij beide projecten van toegevoegde waarde.

Over enkele weken start Voortman Steel Construction met de bouw van een parkeergarage op de Brainport Industries Campus in Eindhoven, in opdracht van ketenpartner EZ Park.

Deel deze pagina:

Like & volg Voortman:

 
 

Offerte
aanvragen?

Contact opnemen
met Voortman