Nieuws

Na de nieuwbouw voor LIERENSHOP.eu bouwt Voortman Steel Construction binnenkort voor de tweede keer een bedrijfspand op de ‘Elsmoat’, het bedrijventerrein tussen Enter en Rijssen. Opdrachtgever is deze keer JD Banden & Velgen.

Voor Evides Industriewater, leverancier van hoogwaardig gedemineraliseerd water, werkt Voortman Steel Construction aan een nieuwe demiwaterplant (DWP) op de Maasvlakte. De huidige demiwaterfabriek van Evides in de Botlek heeft namelijk haar maximale capaciteit bereikt. Diverse (petro)chemische bedrijven in de Rotterdamse haven maken voor hun processen gebruik van dit demiwater.

Op het veilingterrein in Aalsmeer opent begin volgend jaar het Green Trade Center haar deuren: een nieuw handelscentrum voor planten, bloemen en aanverwante producten. In opdracht van bouwbedrijf Boele & van Eesteren levert en monteert Voortman Steel Construction de staalconstructie van 580 ton, de dak- en gevelbekleding en de vloeren.

De realisatie van industriële constructieprojecten vindt doorgaans plaats in een operationele werkomgeving. Op het gebied van veiligheid worden hoge eisen gesteld en de ruimte op locatie is vaak beperkt. Voortman Steel Construction heeft ruime ervaring met dergelijke projecten. Twee daarvan lichten we hier kort toe: een staalconstructie midden in de Rotterdamse haven en één in de Antwerpse haven.

Met het aanleggen van de fundatie is Voortman Steel Construction eind maart gestart met de bouw van een nieuw sportcomplex in het Limburgse Belfeld. Opdrachtgever is Bouwbedrijf Oostlanden in Venlo.

Deel deze pagina:

Like & volg Voortman:

 
 

Offerte
aanvragen?

Contact opnemen
met Voortman