Nieuws

Als eerste staalbouwbedrijf heeft Voortman zich aangesloten bij BIM basis ILS, een initiatief van het BIM Loket. Het BIM Loket stimuleert de implementatie van BIM (Bouwwerk Informatie Model) in de Nederlandse bouwsector.

Eind september betrok het Gezondheidscentrum voor Pluimvee (GvP) zijn nieuwe praktijkpand in Emmen. Met een oppervlakte van ruim 1.670 m2 is de kliniek met proefdierfaciliteit één van de grootste onderzoeksinstellingen op het gebied van de gezondheid van pluimvee in Noordwest-Europa. Voortman Steel Construction leverde het gebouw sleutelklaar op.

Op vrijdag 17 november a.s. is het de landelijke Dag van de Ondernemer. In het kader hiervan organiseert de Gemeente Rijssen-Holten een bijeenkomst voor ondernemers met als thema ‘Ruimte voor Ondernemen’. Ook Voortman Steel Group is betrokken bij de organisatie van het evenement.

De productiefaciliteiten van Voortman Steel Construction kennen een hoge automatiseringsgraad dankzij de machines van zusterbedrijf Voortman Steel Machinery. Begin volgend jaar zet Voortman weer een stap vooruit met de ingebruikname van een volledig geautomatiseerd lassysteem, dat The Fabricator genoemd wordt.

Regelmatig keren klanten ook voor een volgend project terug bij Voortman Steel Construction. Dit geldt zeker voor Twentepoort Groep in Wierden. Het begon zo’n twee jaar geleden met de bouw van een bedrijfspand, bestaande uit opslagruimte en kantoorruimte.

Deel deze pagina:

Like & volg Voortman:

 
 

Offerte
aanvragen?

Contact opnemen
met Voortman